Китайската компания Great Wall Motor (GWM) създаде отделна марка Great

...
Китайската компания Great Wall Motor (GWM) създаде отделна марка Great
Коментари Харесай

Great Wall иска да е сред трите най-големи производители на пикапи

Китайската компания Great Wall Motor (GWM) сътвори обособена марка Great Wall Pickup, която би трябвало да влезе в тройката най-големи производители на пикапи в света.

В този сегмент водачеството на локалния пазар е завоювано от дълго време с продажби годишно на към 200 000 коли и пазарен дял от близо 40%. До 2021-а година ще се вършат шест модела пикапи, написа auto-press.net.

В структурата на GWM за кросовърите дават отговор марките Haval и Wey, електрическите автомобили са за Ora. Great Wall ще приключи стартирането на седана С30 и ще хвърли всичките си запаси за произвеждане на линията пикапи Wingle. Вече е налице и флагманският модел Wingle 7.

Новият модел и добавя досегашните " петица " и " шестица ". Седмицата има два разновидността на габарити - 5095 и 5395 мм и два разновидността на междуосието - 3050 и 3350. Ширината и височината са надлежно 1800 и 1760 мм. Естествено легенът има два размера по дължина - 1380 и 1680 мм. Ширината му е 1460 мм, височината на бордовете 480 мм. Кабината и в двата разновидността е двойна.

Пикапът Wingle 7 е на рама, планувано като главно е задното задвижване, а цялостното е подключваемо. Двигателят е турбодизел 2.0 (143 к.с., 315 Нм), предавателната кутия е шестстепенна, механична. Воланът е мултифунционален, налице са медиацентър със сензорен екран, автоматизиран климатик, затопляне на предните седаки, крузконтрол и други.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР