Китайската компания Geely разаботи първата в света система за антибактериална

...
Китайската компания Geely разаботи първата в света система за антибактериална
Коментари Харесай

Китайски модел получи защита от коронавируса

Китайската компания Geely разаботи първата в света система за антибактериална и антивирусна отбрана на въздуха, постъпващ в салона на автомобила. Тя дава отговор към този момент се предлага за SUV-модела Coolray, който излиза на пазара през април.
Системата за филтриране дава отговор на стандарт CN95, което значи, че новия филтър за салона задържа над 95% от частици с диаметър под 0,3 микрона, като изцяло обезврежда миризмата и дима. Едновременно с това тя всмуква и 90% от битовите алергени – скотски косми, пъстър прашец, акари и други
От Geely допълват, че система за разчистване на въздуха в кросоувъра сполучливо се бори със спорите от гъбички, ешерихия коли, стафилококови инфекции и вируси. Като равнище на успеваемост новият салонен филтър може да се съпостави с респираторна маска. Системата към този момент е получила документ от TÜV.
За Geely това е първият модел с сходна отбрана, като той съставлява отговор на непрестанно влошаващата се обстановка с ковид по света. От компанията допълват, че Coolray ще се предлага освен в Китай, само че и на други пазари. Със сигурност новата технология за филтриране ще се слага и на други модели на производителя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР