Китайската компания Foton представи пикапа с името Da Jiang Jun,

...
Китайската компания Foton представи пикапа с името Da Jiang Jun,
Коментари Харесай

Китайци клонираха пикап на Ford и го превърнаха в „Голям генерал“

Китайската компания Foton показа пикапа с името Da Jiang Jun, чиято международна премиера ще се състои в края на септември в границите на автосалона в Пекин. Автомобилът съставлява на практика тъкмо копие на най-популярния модел на американския производител Ford – F-150, който е и най-продаваният автомобил на територията на Съединени американски щати от години.
Названието Da Jiang Jun в превод от китайски значи „ Голям военачалник “. Дизайнерите на Foton са прекопирали външността на най-мощната трансформация на Ford F-150 - Raptor, чиито цени в Щатите започват от 55 000 $. Китайският пикап има идентична форма на предната оптика, същата солидна решетка на радиатора, както и лого на компанията със същия шрифт и величина като на Ford.


 Ford Ranger Raptor е в стихията си отвън пътя (тест-драйв) Ford Ranger Raptor е в стихията си отвън пътя (тест-драйв)
Пикапите от дълго време не са единствено фермерски коли и от работни коне се трансфораха в транспортни средства за хора с деен метод на живот....
Гамата мотори на пикапа на Foton включва два дизелови елемента с работен размера 2,0 и 2,5 литра, както и бензинов турбомотор, чиято мощ е 240 к.с. Техническите характерности на двата дизела не се оповестяват. Знае се единствено, че всички мотори се съчетават с 8-степенна автоматизирана скоростна кутия на комканията ZF.
За съпоставяне, Ford F-15 Raptor е оборудван с 3,5-литров V6 елемент с двe турбини. Той развива мощ от 455 к.с. и 692 Нм, като работи с 10-степенна автоматизирана скоростна кутия, система за задвижване на четирите колела и раздатъчна трансмисия с понижаващи предавки.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР