Китайската икономическа инициатива Един пояс, един път“ е създала над

...
Китайската икономическа инициатива Един пояс, един път“ е създала над
Коментари Харесай

Новият път на коприната е създал 240 000 работни места в 24 държави

Китайската икономическа самодейност „ Един пояс, веднъж “ е основала над 240 000 работни места в 24 държави-участнички в плана. Това оповестява в. „ Чайна дейли “.
 
„ Към сегашния миг китайските компании са основали в 24 страни-участнички в самодейността 82 зони за икономическо и комерсиално съдействие , което е разрешило да се основат 240 000 работни места “, съобщи Ян Цзечи, член на Централен комитет на Политбюро на Китайската комунистическа партия, отговарящ за интернационалните връзки.
 
„ Тази година ще се навършат 5 години от основаването на „ Един пояс, веднъж “. Над 100 страни и интернационалните организации са подписали контракта за взаимна реализация на самодейността “, означи той на церемонията по откриването на първото съвещание на консултативния съвет на форума за интернационално съдействие „ Един пояс, веднъж “.

Ян Цзечи съобщи, че вторият конгрес ще заключи свършеното за последните години и ще набележи проект за бъдещото съдействие . „ Вторият конгрес е мощен сигнал против протекционизма и ще спомага за основаването на отворена световна стопанска система “, сподели високопоставеният китайски функционер.
 
Първият конгрес „ Един пояс, веднъж “ се организира в Пекин през май 2017 година В него взеха присъединяване 29 държавни и държавни глави, а също по този начин ръководители на огромни международни организации.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР