Китайската Huawei Technologies планира да удвои заплатите на почти всичките

...
Китайската Huawei Technologies планира да удвои заплатите на почти всичките
Коментари Харесай

Huawei готви двойни заплати и още $285 милиона бонуси за служителите си

Китайската Huawei Technologies възнамерява да удвои заплатите на съвсем всичките си 194 хиляди чиновници този месец и ще възнагради част от тях с в допълнение $285 милиона, написа The Washington Post. Бонусите идват на фона на продължаващ растеж на продажбите на мобилни телефони, макар глобите, въведени през май от Вашингтон. От компанията споделят, че възнаграждението е самопризнание за труда на чиновниците на фона на " необикновените външни провокации ".

С няколко изключения, свързани с недобро показване или нарушаване на разпоредбите на компания, съвсем всички чиновници ще получат бонус, излиза наяве от известие на шефа " Човешки запаси " на компанията, забелязано от изданието. Минималната сума, която всеки чиновник ще получи, е $2 850, твърди още The Washington Post.

Компанията е отделила и още $285 милиона за тези чиновници, които са помогнали най-вече на Huawei да се оправи с провокациите, основани от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Това включва тези, които са работили по различни вериги за доставки, както и за тези, работили по операционната система Harmony OS и чиповете Kungpeng. /money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР