Китайската асоциация на автомобилната индустрия съобщи, че през първото тримесечие

...
Китайската асоциация на автомобилната индустрия съобщи, че през първото тримесечие
Коментари Харесай

Производството и продажбите на автомобили в Китай надхвърли 6,6 млн. бройки за 3 месеца

Китайската асоциация на автомобилната промишленост заяви, че през първото тримесечие на тази година икономическата интензивност на промишлеността се развива устойчиво и реализира добър старт. Производството и продажбите на коли доближава надлежно 6,606 милиона и 6,72 милиона бройки, като надлежно нараства с 6,4% и 10,6% на годишна база. През март производството и продажбите на коли надвишава 2,6 милиона бройки, постигайки двойно нарастване по отношение на същия интервал на предходната година.

От тази година производството на нови енергийни коли в Китай продължава да пораства бързо. През първото тримесечие на тази година производството и продажбите на нови енергийни транспортни средства доближава надлежно 2,115 милиона и 2,09 милиона, като се усилва надлежно с 28,2% и 31,8% на годишна база, а пазарният дял доближи 31,1%. От тях 307 хиляди транспортни средства са изнесени, което е нарастване от 23,8% на годишна база. Експертите означават, че автомобилната промишленост е главен бранш на националната стопанска система и играе значима роля за обезпечаване на постоянен напредък и претовареност. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед23987Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед10264Ген. Димитър Шивиков: След 9 месеца бременност ГЕРБ-СДС и ППДБ родиха един ФранкенщайнАлтернативен Поглед32756Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед26829Красимир Каракачанов: Съединени американски щати, водейки тази война против Русия и Китай, на процедура унищожиха ЕвропаАлтернативен Поглед72134Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед551654Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед181317Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед139905Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед124822Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед121036Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАвторски:ПоследниНай-четени Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР