Китайска двойка е екзекутирана за убийството на двете деца на

...
Китайска двойка е екзекутирана за убийството на двете деца на
Коментари Харесай

Китаец, любовница, екзекутиран за това, че е изхвърлил двете му малки деца през прозореца на апартамента, за да могат да създадат ново семейство заедно: доклад

Китайска двойка е екзекутирана за убийството на двете деца на мъжа от предходния му брак, с цел да могат да стартират ново семейство дружно.

Смята се, че Джан Бо и приятелката му Йе Ченгчен са умряли от смъртоносна инжекция в сряда, откакто висшият съд на Китай неотдавна утвърди смъртната им присъда, съобщава China Daily.

Жанг беше наказан за това, че е изхвърлил двете си деца през прозореца на висок апартамент от 15-ия етаж на жилищна кула в Чунцин в югозападен Китай през 2020 година

Ye също беше наказана, откакто съдът реши, че тя е принудила Джан да убие дребните деца, двегодишно момиче и едногодишно момче, защото ги е видяла като „ спънка “ и е помогнала да инсценира гибелта им като „ инцидентно “ рухване, оповестява The Independent.

Китайска двойка беше екзекутирана за убийството на двете деца на мъжа от предходния му брак, с цел да могат да основат ново семейство дружно.

Смята се, че Джан Бо и приятелката му Йе Ченгчен са умряли от смъртоносна инжекция в с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР