Китайска двойка, чийто син беше отвлечен в хотел през 1988

...
Китайска двойка, чийто син беше отвлечен в хотел през 1988
Коментари Харесай

Китайци откриха отвлечения си преди 32 г. син

Китайска двойка, чийто наследник беше похитен в хотел през 1988 година, още веднъж е с детето си след 32 години, заяви Военновъздушни сили.
Мао Ин бил сграбчен на две години, когато татко му спрял, с цел да му донесе малко вода на път за дома.
Родителите му претърсиха страната за него, а майка му раздаде повече от 100 000 листовки.
Семейството се събра още веднъж на полицейска конференция, а синът - към този момент на 34 години - съобщи, че възнамерява да бъде с родителите си.
" Бих желал да благодаря на десетките хиляди хора, които ни помогнаха ", сподели Ли Цзюнджъ, майката на момчето.
Той е роден на 23 февруари 1986 година В изявление за „ Саут Чайна морнинг пост “ през януари - преди да бъде открит - майка му го назова „ доста мъдро, сладко и крепко “ бебе.
На 17 октомври 1988 година татко му Мао Цзюнджъ го прибира от детската стая в град Сиан в провинция Шанси.
Момчето поискало вода, тъй че стопират на входа на хотел. Докато бащата охлажда топла вода, отмества взор за малко и момчето е отвлечено.
Семейството претърси в и към Сиан, разлепвайки постери. По едно време те помислили, че са го намерили, само че не.
През 2007 година майката стартира доброволческа активност с група, наречена „ Baby Come Back Home “, с цел да помогне на други родители да търсят изчезналите си деца.
Според държавните медии тя е помогнала за събирането на 29 деца със фамилиите им, до момента в който личният й наследник към момента е в неопределеност. Тя има намерение да продължи да работи с групата.
През април, съгласно държавните медии, полицията получи информация за мъж от провинция Съчуан в югозападен Китай - на към 1000 км от Сиан, който осиновил бебе преди години.
Полицията откри осиновеното дете, към този момент 34-годишен мъж, и беше осъществен ДНК тест, с цел да се откри дали той е обвързван с Мао Цзюнджъг и Ли Джинджи. Резултатът е позитивно.
Мао Ин - който бил преименуван на Гу Ниннин - в този момент управлява бизнес за украса на дома. Той сподели, че не е „ сигурен “ в бъдещето, само че ще прекара известно време с родителите си.
Полицията съобщи, че той е бил продаден като момче на бездетна двойка за 6000 юана (840 $ по днешния курс).
На майката Ли новината била обявена на 10 май - Ден на майката в Китай. " Това е най-хубавият подарък, който съм получавала ", сподели тя.
Разследването за изгубването от 1988 година към момента продължава. Властите не са пуснали информация за двойката, отгледала Мао Ин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР