Китай засилва натиска върху Boeing, тъй като авиокомпании изискват компенсации

...
Китай засилва натиска върху Boeing, тъй като авиокомпании изискват компенсации
Коментари Харесай

Китай притиска Boeing, 3 компании търсят компенсации за 737 MAX

Китай ускорява натиска върху Boeing, защото самолетни компании изискват обезщетения за заземяването на самолети 737 Max след съдбовните произшествия в Етиопия и Индонезия, оповестява АП.

Две от трите огромни държавни превозвача - Air China и China Southern Airlines обявиха, че желаят отплата за заземяването на техните самолети. Третият , China Eastern Airlines, о бяви сходно искане предишния месец .

Китай, дружно със Северна Америка и Европа, е един от най-големите пазари за самолети. Това прави реакцията му сериозна за Boeing .

Следователи настояват, че системата за надзор на полета е отговорна и за двете произшествия на 737 Max.
 Boeing изяснява за постоянен прогрес и узаконяване на всички 737 MAX
Boeing изяснява за постоянен прогрес и узаконяване на всички 737 MAX

Извършени са 146 полета с към 246 летателни часа с обновения програмен продукт

" Американците би трябвало да бъдат осъдени за практиката им да прикриват и мамят , с цел да извличат изгоди от другите , те извличат изгоди единствено за себе си и това е незаслужено ", разяснява " Глобал Таймс ", който се разгласява от ръководещата комунистическа партия и е прочут с националистичния си звук.

Air China, която има 15 от самолета 737 Max , също желае отплата за закъснения в доставките на самолети, komentira чиновник на отдела за реклама. Той отхвърля да уточни детайлностите по желае.

China Southern желае обезщетение за спиране, заради невъзможността да употребява самолетите си 737 Max, изяснява чиновник на отдела за реклама.
 Китай в Организация на обединените нации: Съединени американски щати са като
Китай в Организация на обединените нации: Съединени американски щати са като " Дон Кихот ", виждат врагове във вятърни мелници

Това е насмешка със света, " едностранни и изнудвачески практики " са новите форми на надмощие ", Съединени американски щати трансформират страните в свои врагове

Регулаторът на авиацията в страната съобщи през април, че всички промени в дизайна или образованието ще бъдат " напълно оценени " въз основа на резултатите от следствията на съдбовните произшествия в Индонезия и Етиопия.

Това допуска, че Пекин желае да прегледа и утвърди всички промени , вместо да разчита на Boeing или на Федералната авиационна администрация на Съединени американски щати .

Китай е една от деветте страни , показани в панел за обзор на FAA , дружно с Австралия, Бразилия, Канада, Китай, Европейския съюз, Япония, Индонезия, Сингапур и Обединените арабски емирства.
 Администрацията на Тръмп забавя възбраната на Huawei с 90 дни
Администрацията на Тръмп забавя възбраната на Huawei с 90 дни

" За даване на услуги и поддръжка, в това число актуализации на програмен продукт или ремонти към съществуващи телефони "

" Нека всички да вземат участие, с цел да се покаже, че не сте измамници ", декларира новинарският уебсайт " Гунгча ".

Според оценките на " Боинг " китайските превозвачи би трябвало купят 7700 лайнера през идващите две десетилетия .

Китайското държавно управление замества поръчките на Boeing с Airbus , за да резервира конкуренцията и да задържи цените .

Държавният производител също създава китайски съперник на на Boeing 737 .
 Boeing губи $1 милиарда поради рецесията със 737 MAX
Boeing губи $1 милиарда поради рецесията със 737 MAX

През тримесечието облагата пада до $2,15 милиарда
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР