Китай захапа Съединените американски щати, посочвайки, че американците представляват риск

...
Китай захапа Съединените американски щати, посочвайки, че американците представляват риск
Коментари Харесай

Китай: САЩ са заплаха за световната търговия

Китай захапа Съединените американски щати, акцентирайки, че американците съставляват риск за международната търговия, предадоха международните организации.

Китайското външно министерство нападна администрацията на Доналд Тръмп, откакто от Вашингтон оповестиха като „ неточност “ приемането на азиатците в Световната комерсиална организация през 2001 година.

Освен това стана ясно, че Тръмп обмисля налагането на наказания на Пекин поради кражба на интелектуална благосъстоятелност. Дипломатическото ведомство на Китай остро разкритикува думите му и разгласи, че в действителност Съединени американски щати са опасност за търговията в международен мащаб.

Китайското външно министерство разгласи, че откогато страната е призната в Световната комерсиална организация, постоянно е следвала прецизно нейните правила и е съдействала за развиването на многостранната система, заяви „ Ройтерс “.

„ Всички виждат, че едностранният метод на Съединени американски щати и обвиняванията за ограниченост, отправени от тях, съставляват невиждано предизвикателство за многостранната комерсиална система. Много членове на СТО показаха терзания за това “, оповестиха от китайското външно ведомство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР