Китай в четвъртък отрече да представлява заплаха за други страни,

...
Китай в четвъртък отрече да представлява заплаха за други страни,
Коментари Харесай

Китай: Не представляваме заплаха за други страни

Китай в четвъртък отхвърли да съставлява опасност за други страни, настоявайки, че страната е " мирна мощ ", откакто членовете на НАТО подписаха изказване, с което признават " провокациите ", сложени от Пекин за първи път.
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг съобщи във вторник, че алиансът би трябвало взаимно да се оправи с възходящия боен потенциал на Китай, който включва ракети, които могат да доближат до Европа и Съединени американски щати, съобщи БГНЕС.
Алиансът съобщи след срещата на върха в Лондон в декларация, че признава, че " възходящото въздействие на Китай и интернационалната политика съставлява както благоприятни условия, по този начин и провокации ".
Говорителят на външното министерство Хуа Чунин съобщи в четвъртък, че " растежът на силата на Китай е напредък на мирна мощ " и че " не е наложително да има връзка сред опасността и размера на една страна ".
Изказвайки се на постоянна конференция, тя сподели, че „ най-голямата опасност пред света през днешния ден е едностранчивостта и дейностите на тормоз “, като насочи едва забулена отпратка към Съединени американски щати.
" Дори американските съдружници са ощетени ", добави тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР