Китай спира вноса на 35 тайвански износители на бисквити и

...
Китай спира вноса на 35 тайвански износители на бисквити и
Коментари Харесай

Китай забрани вноса на бисквити и сладкиши от Тайван

Китай стопира вноса на 35 тайвански експортьори на бисквити и сладкиши в символ на предизвестие към самоуправляващия се остров преди възможното посещаване в Тайван на ръководителя на Камарата на представителите на Съединени американски щати Нанси Пелоси.

От 3200 тайвански компании, регистрирани в китайската митница в категорията " храни ", 2066 вписвания са били посочени като " краткотрайно прекратяване на вноса ”, заяви формалната тайванска централна осведомителна организация, представена от БГНЕС.

Според изчисленията на Ройтерс, направени въз основа на регистрационните данни, оповестени на уеб страницата на китайската Главна митническа администрация, измежду 107-те вписвания в категорията " бисквити, сладкиши и самун " 35 са били вписани като " краткотрайно прекратен импорт ". " Научих за възбраната, преди да си потегли от работа нощес ", съобщи бизнес управител на един от засегнатите тайвански производители на храни, като добави, че не знае за какво неговата компания е била неразрешена. " Има компании за храни, които споделят, че продуктите им към този момент са били отхвърлени от китайските митници ", сподели той, като отхвърли да назове името си. Спирането на вноса става в миг, когато Китай неведнъж предупреждаваше Пелоси да не върви в Тайван.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР