Китай смачка епидемията като пускаше по един човек от семейство

...
Китай смачка епидемията като пускаше по един човек от семейство
Коментари Харесай

Красимир Стойчев се заяде с Каролев

" Китай смачка епидемията като пускаше по един човек от семейство на три дни до магазина. Ако в Китай някой опиташе номера на Владо Каролев, да се разхожда, щеше да бъде разстрелян ", съобщи в утринния блок на бТВ предприемачът Красимир Стойчев.

Ще е мъчно за работодателите да одобряват мярката 60/40, защото те би трябвало да платят осигуровките на служащите – за тях това значат средства. Работодателите избират да пуснат служащите, които да си вземат парите за безработни. Тази мярка е половинчата, разяснява още Стойчев.

" Положението е съществено. България не може да си разреши да дава по 1000 $ на човек като Съединени американски щати. Стъпката, която можем да създадем е заем, в случай че се наложи ", сподели още той.

" Ней-тежко обиден е дребният бизнес – магазини, сладкарници, хотели и заведения за хранене. Това са 800 000 души в страната. За тези хора би трябвало да има цялостен мораториум върху заплащанията и налозите ", разкри предприемачът.

" Смешно е. Лекари се бият между тях ”, съобщи за новия Медицинския съвет Красимир Стойчев и добави: `Трябва да има ръб по стопанската система, освен медицински. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР