Китай ще предприеме всички необходими мерки за противодействие в случай

...
Китай ще предприеме всички необходими мерки за противодействие в случай
Коментари Харесай

Китай обещава контрамерки при външна намеса в Хонконг

Китай ще предприеме всички нужни ограничения за противопоставяне при положение на външна интервенция в Хонконг , формалният представител на Министерството на външните работи на Китай Жао Лицян, представен от ТАСС.

" По отношение на рецензиите от страна на Съединени американски щати, налагането на наказания против Китай като мярка против включването в дневния ред на Националния национален конгрес по отношение на създаването на нов законопроект за националната сигурност на територията на специфичния административен район на Китай - Хонконг, позицията на Китай е поредна и ясна. Хонконг е специфичен административен регион на Китай . Законодателството за национална сигурност в Хонконг е чисто вътрешно дело на Китай и не одобряваме никаква външна интервенция ", добавя той.
 Китайската войска предизвести, че може да се намеси в Хонконг
Китайската войска предизвести, че може да се намеси в Хонконг

Протестиращи приготвят демонстрации в сряда, когато Народното събрание ще стартира да дебатира противоречив закон

" Ако някакви външни сили обиден ползите на Китай и се намесят в делата на Хонконг, КНР ще предприеме всички нужни ограничения за противопоставяне ", съобщи дипломатът.

На въпрос, какви тъкмо ограничения могат да бъдат подхванати, Жао Лицян отговори, че " е рано да се отговори на този въпрос ". " Не давам отговор на хипотетични въпроси ", добави той.

Във вторник американският президент Доналд Тръмп разгласи, че има намерение да направи изказване идващите дни във връзка с вероятните ограничения против Пекин във връзка със законопроекта на Китай за отбрана на националната сигурност в Хонконг.

По-рано помощникът на президента Доналд Тръмп по национална сигурност Робърт О`Брайън съобщи, че явно Китай употребява закона, за " окупира Хонконг ".
 Съединени американски щати постанова наказания на Китай, в случай че наруши автономията на Хонконг
Съединени американски щати постанова наказания на Китай, в случай че наруши автономията на Хонконг

Хонконг няма де е " азиатски финансов център, в случай че бъде окупиран от Китай "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР