Китай съобщи днес, че не е регистрирал местни случаи на

...
Китай съобщи днес, че не е регистрирал местни случаи на
Коментари Харесай

Надежда: Няма заразен с COVID-19 в Китай вече втори ден


Китай заяви през днешния ден, че не е записал локални случаи на смъртоносния ковид за втори следващ ден. Но напредъкът на страната против болестта бе спънат от ново нарастване на „ вносните “ случаи на заразяване, съобщи БНР, базирайки се на Агенция Франс Прес.

Спадът дава вяра за останалата част на света, откакто доста страни минават под карантина в опит да повторят китайската тактичност против Covid-19.

Броят на смъртните случай в Китай също понижа фрапантно, като здравните управляващи оповестиха единствено за три нови жертви.

В знак по какъв начин рецесията се измести от Азия към Европа жертвите в Китай към днешна дата са 3248, а Италия задмина страната с 3400 починали от ковид.

Днес китайските здравни управляващи оповестиха за още 39 „ вносни “ случая на болестта, които общо станаха 228. 

Междувременно за прекъсване на публикуваните на ковид испанското държавно управление подреди всички хотели в страната да бъдат затворени. Бизнесът разполага със седем дни, с цел да извърши разпореждането.

Чешкото държавно управление реши да компенсира компаниите, потърпевши от ограниченията против ковид, като поеме 80 % от разноските им за заплати по време на насилственото затваряне. Компаниите ще изплатят останалите 20 %.

В Турция от през днешния ден всеки петъчен ден джамиите в цялата страна ще останат затворени. Също от днес  Турция стартира използването на  нови проби локално произвеждане за бързо определяне на  ковид. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР