Китай разработва несмъртоносна оръжейна система, базирана на микровълнова радиолокационна технология,

...
Китай разработва несмъртоносна оръжейна система, базирана на микровълнова радиолокационна технология,
Коментари Харесай

Китай разработва микровълново оръжие

Китай създава несмъртоносна оръжейна система, основана на микровълнова радиолокационна технология, която основният инженер на плана декларира, че усъвършенства опциите на страната за противопоставяне на тероризма, оповестява "Глобал таймс ", представен от news.bg.
Оръжието ще работи върху подкожните нерви на врага, причинявайки му мъчителни чувства. Институтът по радиоизмерване в Пекинската корпорация за аерокосмическа просвета и индустрия (CASIC) създава новата военна технология.
Официално планът се назовава "Микровълнова система за интензивно задържане ". Инсталацията обезврежда "целта ", сковава нервите на кожата и предизвиква болежка на врага. Така терористите или други извършители са лишени от опцията да подхващат дейни дейности.
Според разработчиците, те съумяват да основат два типа съоръжение - един кадърен да обезвреди човеци, а различен - цели групи.
"Микровълновото оръжие " минава тест под контрола на няколко способени отдела и служби. Независимо от обстоятелството, че процесът и резултатите от тези проби са класифицирани, към този момент е известно, че главното съоръжение на инсталацията е леко, относително плътно и затова уместно за осъществяване на най-широк набор от интервенции за задържане на врага.
През последните години китайското държавно управление ускорява битката против тероризма, укрепвайки ограниченията за сигурност в стратегически значими уреди и публичен превоз. Специално внимание се отделя на методите за попречване на терористични актове в стадий на обмисляне.
Системата не е единствено в стационарна форма, само че се инсталира и на транспортно средство, която наподобява като микробус, само че с радарна антена.
Международни клиенти в страни и райони по продължение на "Един пояс, веднъж " демонстрират огромен интерес към продукта. Това не би трябвало да се преглежда като оръжие за всеобщо заличаване, отбелязва китайското издание.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР