Китай протестира срещу Белия дом поради факта, че американските власти

...
Китай протестира срещу Белия дом поради факта, че американските власти
Коментари Харесай

Китай не вярва, как САЩ стигат толкова далече и очернят без да се погнусят

Китай стачкува против Белия дом заради обстоятелството, че американските управляващи не съблюдават общоприетите правни правила и по дискриминационен метод съществено нарушават ползите на китайските компании , оповестява представителят на външното министерство Лу Кан, представен от ТАСС.

" Съединените щати от дълго време се дефинират като правова страна, само че, както всички към този момент означиха , Вашингтон на равнище Конгрес основава спънки или ограничавания за други страни, нарушавайки техните законни права ", разяснява той.

" Категорично се противопоставяме на това и настояваме Съединени американски щати да спрат да подхващат такива неправилни дейности и да оставят китайските предприятия да правят бизнес на равноправна основа ", добавя Лу Кан.

Според дипломата, Пекин " има всички нужни лостове за въздействие ", посредством които може да повлияе на обстановката, защитавайки ползите на фирмите.
 Китай: Съединени американски щати нарушават международното право и ред, лъжат, мамят и крадат информация
Китай: Съединени американски щати нарушават международното право и ред, лъжат, мамят и крадат информация

Китай е подготвен за равноправни съвещания, " само че в случай че Съединени американски щати упорстват за ескалация, ние ще се борим до дъно с твърда увереност "

Той акцентира, че американските управляващи " не се погнусяват от никакви способи ", с цел да могат, в случай че е належащо, да извлекат изгода от обстановката извънредно в своя изгода и в това време да " очернят " компании от други страни .

" Аз самият в никакъв случай не бих си помислил, че те са способни да стигнат толкоз надалеч , като в този момент нарушават закона и съществуващите правила. Това освен подкопава имиджа на Съединените щати , само че и вреди на ползите на американските компании в дълготраен проект . "

На 15 май американският президент Доналд Тръмп подписа разпоредба за изключително състояние за отбрана на осведомителната и информационната инфраструктура на Съединени американски щати от непознати закани.
 Путин: Технологичната война стартира с опитите за изтласкване на Huawei
Путин: Технологичната война стартира с опитите за изтласкване на Huawei

Насърчаваният от Съединени американски щати модел на доминиране води до безкрайни конфликти
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР