Китай призова САЩ да възприемат по-конструктивен подход за диалог в

...
Китай призова САЩ да възприемат по-конструктивен подход за диалог в
Коментари Харесай

Китай призовава САЩ да подновят преговорите със Северна Корея

Китай прикани Съединени американски щати да възприемат по-конструктивен метод за разговор в отговор на положителната воля на Северна Корея и желанието ѝ за възобновяване на договарянията за денуклеаризация, и предложи глобите на Организация на обединените нации против Пхенян да бъдат облекчени, съобщи Ройтерс.

На конференция в Пекин китайският външен министър Ван И приветства неотдавнашните " положителни сигнали " на Северна Корея за възобновяване на договарянията със Съединени американски щати.

" Ще се радваме Северна Корея и Съединени американски щати да възобновят договарянията по график в края на месеца ", сподели И на взаимна конференция с малайзийския си сътрудник Сайфудин Абдула.

Опитът демонстрира, че с цел да реализиран договарянията същински прогрес, главните претенции и на двете страни би трябвало да се вземат поради, добави китайският първи посланик.

" Ако има предварителни условия, преференциални единствено за едната страна или описи с такива, или даже практикуване на извънреден напън върху другата страна да направи едностранни отстъпки, то това, което не е сработвало в предишното няма да проработи и в бъдещето ", съобщи И.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР