Китай отмени временно допълнителните мита върху някои американски стоки, които

...
Китай отмени временно допълнителните мита върху някои американски стоки, които
Коментари Харесай

Китай отменя времено допълнителни мита върху някои американски стоки

Китай анулира краткотрайно спомагателните мита върху някои американски артикули, които трябваше да влязат в действие през днешния ден, на 15 декември, заяви комисията по митата на китайския Държавния съвет. Това решение бе взето, откакто Съединени американски щати и Китай в петък се споразумяха за " първа фаза " на комерсиална договорка, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Китай се надява, да работи взаимно със Съединените щати, въз основата на пълноправие и съвместен почит, за вярното споразумяване на опасенията на всяка от страните и за стимулиране на постоянното развиване на американо-китайските стопански и търговски връзки, се споделя в известието на уеб страницата на китайското финансово министерство, публикувано от организация Синхуа.

Допълнителните налози, които Пекин суспендира през днешния ден, трябваше да бъдат от 10 и 5 %, разяснява още китайското министерство на финансите и добавя, че страната " продължава да суспендира спомагателните налози върху колите и частите, създадени в Съединени американски щати ", съобщи Франс прес. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР