Китай отхвърли заключението на специалните служби на САЩ, че Пекин

...
Китай отхвърли заключението на специалните служби на САЩ, че Пекин
Коментари Харесай

Китай отвърна остро на САЩ за обвинението, че прикрива истинските данни за COVID-19

Китай отхвърли заключението на специфичните служби на Съединени американски щати, че Пекин прикрива същинското положение с епидемията от новия ковид в страната, като упрекна Съединени американски щати, че се пробва да трансферира виновността за личното си несправяне с епидемията, оповестява " Блумбърг ".

Вчера американската осведомителна организация осведоми, че американското разузнаване е стигнало до заключението в систематизиран отчет до Белия дом, че Пекин не оповестява същинския брой както на инфектираните, по този начин и на умрелите от новия ковид.

" Някои американски публични лица просто желаят да трансферират виновността ", настояха от китайското външно министерство.

Разгласяваните от Китай данни за инфектирани и жертви са съзнателно непълни, съобщи " Блумбърг " през вчерашния ден, базирайки се на три американски публични лица, поискали да останат анонимни, защото отчетът на американските спецслужби е конфиденциален.

Две от американските публични лица са прецизирали, че отчетът на разузнаването стига до заключението, че данните, съобщавани от Китай, са подправени. /news.bg

Припомняме, че от 13 март 2020 година на територията на Република България е въведен режим на изключително състояние, целящ ограничението на разпространяването на коронавирусна зараза и болестта, наричано COVID-19. Със заповед на министъра на опазването на здравето са въведени редица ограничаващи ограничения в обществения и икономическия живот. Стриктното съблюдаване на напътствията на специалистите и Националния спешен щаб ще предотврати разрастването на епидемията. 
Пазете себе си и се грижете за околните си!

Спазвайте хигиеничните наставления и помнете:
- избягвайте контакт с заболели хора, изключително такива с кашлица;
- избягвайте визити на пазари и места, където има живи или мъртви животни;
- прилагайте общите хигиенични правила във връзка с хигиената на ръцете и хигиената на храната;
- измивайте ръцете си със сапун и вода ИЛИ използвайте антисептичен разтвор на алкохолна основа преди хранене, след потребление на тоалетната и след всеки контакт с животни;
- избягвайте контакт с животни, техните екскременти или изпражнения

Останете си вкъщи!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР