Китай може да планира генетично да модифицира войниците от своята

...
Китай може да планира генетично да модифицира войниците от своята
Коментари Харесай

Таблоид: Китай може да обмисля създаване на армия от роботи

Китай може да възнамерява генетично да модифицира бойците от своята войска, с цел да сътвори супер войски с бойци но Терминатора, предизвести разследващ мозъчен концерн, представен от таблоида „ Сън “.
Експертите от Rusi настояват, че генномодифицираните бойци биха били по-бързи, по-силни и умни от съперниците си на бойното поле и даже няма да усещат болежка.
Тяхната ДНК може да бъде приспособена, с цел да им помогне да се възстановят по-бързо от пострадвания или да им обезпечи великолепен слух и нощно зрение.
Професор Джон Лаут от Rusi споделя: „ Заплахата е явна и действителна. “ Според него Пекин може да изразходва съществено количество средства с тази цел, което би довело до нежелано състояние за западните бойци.
Предупреждението идва откакто китайският академик Хе Дзянкуи съобщи, че употребява технологията за редактиране на гени, с цел да направи генномодифицирани бебета.
„ Технологията за генно модифициране е потвърдена при растенията, тя би могла безусловно да бъде приложена за индивида “, добави проф. Лаут.
„ В Китай е рационално да се допусна, че те усъвършенстват бойците си на всички тези фронтове. “
Китай хвърли в пандиза доктор Дзянкуи за „ противозаконни медицински практики “ поради изказванията му, че е направил три бебета ваксинирани против ХИВ.
Но следствията демонстрират, че китайските военачалници поддържат изследванията на опитите за „ редактиране “ на човешки гени.
Мнението на проф. Лаут е, че Съединени американски щати също са вложили доста във военни биотехнологии и „ човешко усъвършенстване “ - само че предизвести, че Англия изостава.
Той сподели, че английското министерство на защитата постепенно възприема новите технологии и в този момент би трябвало да поеме финансовия риск от вложение в дребни започващи биотехнологични предприятия и да одобри, че някои от тях ще се провалят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР