Китай изпрати чартърен полет за Лондон да прибере група китайски

...
Китай изпрати чартърен полет за Лондон да прибере група китайски
Коментари Харесай

Китай прибира студенти от Британия и други страни, не иска и да пътуват

Китай изпрати под наем полет за Лондон да прибере група китайски интернационалните студенти , които се пробват да се върнат вкъщи, до момента в който COVID-19 се популяризира по целия свят , оповестява АП

На брифинг в четвъртък китайските представители обявиха, че през март са проведени сходни полети за евакуация на 1457 китайски жители, в това число студенти, от страни като Иран и Италия .

Но формалните лица също обявиха, че се надяват студентите да лимитират пътуванията си .
 Една седмица без нови случаи на ковид в Ухан
Една седмица без нови случаи на ковид в Ухан

Вчера са доказани общо 48 нови случая на ковид в континентален Китай

" Въз основа на рекомендациите на специалистите на СЗО и предварителна защита на епидемиите се надяваме, че студентите в чужбина да създадат всичко допустимо , за да понижат придвижването и да избегнат снабдяване на зараза ", сподели на брифинга заместник-министърът на образованието Тиан Ксюджун.

Китайското държавно управление изяснява, че е раздало " здравни пакети " с над 11 милиона маски и 500 000 дезинфекционни продукта на китайски студенти в тежко наранени страни .

Тъй като вътрешните случаи на COVID-19 понижиха, Китай се стреми да ограничи импортираните инфекции , които в този момент съставляват по-голямата част от регистрираните нови случаи.
 Нови случаи на ковид в Китай
Нови случаи на ковид в Китай

Комисията удостовери за 36 нови случая и 130 инфектирани без симптоми
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР