Китай има сериозна отговорност за коронавирусната катастрофа и трябва да

...
Китай има сериозна отговорност за коронавирусната катастрофа и трябва да
Коментари Харесай

Тагесшпигел: Защо никой не търси отговорност от Китай за коронавирусната катастрофа?

Китай има сериозна отговорност за коронавирусната злополука и би трябвало да направи забележителен принос за възобновяване. Международната общественост би трябвало най-сетне да стартира да приказва за това, написа немското издание " Тагесшпигел ".

Нима Китай не бе мястото, откъдето вирусът се популяризира по света? Нима Китай не продължи да пуска своите жители да пътуват в чужбина, до момента в който вътре в страната полетите към този момент бяха спрени поради ковид? Нима Китай не съобщи в самото начало, че вирусът не се предава от човек на човек? Нима Китай не споделяше, че хора без признаци не популяризират болестта?

Въпреки това никой не търси отговорност на Китай. Какво е обяснението за това, в случай че изключим правния аспект, пита изданието.

Според обявата обяснението се състои и в това, че с цел да може да се даде световен и по опция съгласуван отговор против вируса, е нужна необятна съгласуваност, в това число съдействие в създаването и доставянето на ваксина.

Това е една от аргументите да не се чува рецензия нито в Организация на обединените нации, нито в Европа, нито в Русия. С изключение на американския президент Доналд Тръмп, само че с него никой не желае да си поддържа връзка.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР