Китай и САЩ могат да постигнат велики неща, ако работят

...
Китай и САЩ могат да постигнат велики неща, ако работят
Коментари Харесай

Китай и САЩ могат да постигнат велики неща заедно

Китай и Съединени американски щати могат да реализират велики неща, в случай че работят дружно. Това съобщи шефът на Централната комисия по външните работи Ян Джиечи, представен от ТАСС.

Съединени американски щати се приканват да възобновят разговора. Посочва се, че съдействието сред Китай и Съединени американски щати въздейства директно върху благосъстоянието на всички нации.

Китайското държавно управление отхвърля опитите за въздействие върху делата на страната. Посочва се, че се минава през най-трудния интервал в двустранните връзки.

Сега съществена цел е възобновяване на двустранните връзки и връщането към предвидим разговор. Джиечи увери, че неговата страна е подготвена да работи за връщане на съдействието.

Той съобщи, че за това има няколко съществени условия. Призовава се да бъде преодолян манталитета на съревнование, намирайки се посока към съдействие.

Очаква се новата американска администрация да отстрани всички спънки пред двустранния продан и да се спрат рестриктивните мерки за китайски медии и студенти. Очаква се възобновяване на взаимоизгодното съдействие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР