Китай и Русия могат да обединят силите си, като създадат

...
Китай и Русия могат да обединят силите си, като създадат
Коментари Харесай

Русия и Китай с готовност за военен съюз срещу САЩ

Китай и Русия могат да обединят силите си, като основат боен съюз, по-силен от Съединени американски щати. Това съмнение беше направено от съветския президент Владимир Путин, представен от английския вестник и. Съюзът сред армиите на двете страни ще превъзхожда американската войска и съотношението ще бъде към две към едно. Съюзът сред китайците и руснаците ще има три пъти повече танкове и кораби, както и повече нуклеарни оръжия.
Путин загатна за евентуален съюз сред Русия и Китай, които имат третата и втората най-мощна войска в света. И двете страни враждуват със Съединени американски щати, а Москва е упрекната в интервенция в идните избори в Америка. Руският президент съобщи това в четвъртък по време на видеоконференция.
 Държави от НАТО стягат обръча над Русия с полети Държави от НАТО стягат обръча над Русия с полети
Държави от НАТО са почнали засилено да летят над Черно море наоколо до границите на Русия, излиза наяве от известие на националния ц...
Той уточни: „ Можете да допускате всичко. Винаги сме изхождали от обстоятелството, че нашите връзки са достигнали такава степен на взаимоотношение и доверие, че нямаме потребност от него, само че теоретично е изцяло допустимо да си представим сходно нещо. " Тогава Путин означи: „ Постигнахме високо равнище на взаимоотношение в региона на военно-техническото съдействие и това е може би най-важното. Тук не става въпрос единствено за продан на артикули или продажба и покупка на военни продукти, а и за продан на технологии. И тук има доста чувствителни неща. Сега няма да приказвам за това обществено, само че нашите китайски другари знаят за това. "
Говорителят на китайското външно министерство Джао Лицзян приветства концепцията за евентуален съюз. Той сподели, че няма граници за връзките сред двете страни. В изявление пред кореспонденти той съобщи: „ Няма ограничаване за обичайното другарство сред Китай и Русия и няма неразрешени зони за разширение на нашето съдействие. Под стратегическото управление на президента Си (Дзинпин) и президента Путин нараства политическото доверие и стратегическият ангажимент сред двете страни. "
Американският министър на защитата Марк Еспър осъди потреблението от тези страни на тяхната военна мощност, както и тяхното „ непознаване на нормите на интернационалното право “. Той сподели: „ Основните ни противници Китай и Русия бързо и употребяват възходящата си мощ, с цел да се опълчват на интернационалното право, да нарушават суверенитета на дребните страни и да трансформират салдото на силите в своя изгода. “
Путин обаче акцентира, че към момента желае, защото СТАРТ-3 изтича през февруари. Той сподели: „ Въпросът е, кое е по-добре: да запазим настоящето съглашение такова, каквото е, и да стартираме да приказваме за неговото заменяне в елементи и по-късно да се опитаме да намерим някакъв компромис в границите на една година - или да загубим напълно това съглашение и да оставите Съединени американски щати и Русия, и в това време целият свят като цяло, на практика без никаква правна рамка, ограничаваща конкуренцията във въоръжаването.
 Русия създава екзоскелет-супероръжие за своите военни Русия създава екзоскелет-супероръжие за своите военни
Американското списание The National Interest разкри най-новите съветски разработки, които усилват опциите на пехотинците. Както...
Мисля, че вторият вид е доста по-лош от първия. " По-нататък президентът добави: „ Ако нашите сътрудници решат, че той (Договорът СТАРТ-3)не е нужен, добре, дано бъде по този начин, не можем да ги задържим. Нашата сигурност, сигурността на Русия няма да пострада от това, изключително откакто разполагаме с най-модерните оръжейни системи ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР