Китай е взел мерки за предотвратяване и контрол на епидемията

...
Китай е взел мерки за предотвратяване и контрол на епидемията
Коментари Харесай

Китайското посолство: Взети са всички мерки за контрол на коронавируса

Китай е взел ограничения за попречване и надзор на епидемията в задграничните дипломатически задачи на негова територия.
Това се споделя в известие на китайското посолство в София. От дипломатическата задача приканват към успокоение, тъй като суматохата е най-опасна.
"Епидемията е предотвратима, контролируема и лечима. Превантивните и контролни ограничения на китайското държавно управление са доста мощни ", се споделя в известието.
Китайското държавно управление ще постави всички старания за обезпечаване здравето на задграничните жители в Китай и ще отговори на рационалните опасения и угриженост на всички страни, твърди дипломатическото посланичество в София.
Днес министър-председателят Бойко Борисов изпрати писмо до китайския министър председател Ли Къцян, в което показва съпричастността на българското държавно управление към китайския народ. Поводът е тревожното разпространяване на ковид, довел до многочислени болни и жертви. Борисов показва вяра, че навреме подхванатите огромни и бързи дейности от китайското държавно управление, медицински среди и общество за справяне с разпространяването на вируса скоро ще дадат резултат и рецесията ще бъде дейно преодоляна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР