Китай е подготвен за дълга търговска война, съобщава китайският държавен

...
Китай е подготвен за дълга търговска война, съобщава китайският държавен
Коментари Харесай

Китай подготвен за дълга търговска война със САЩ

Китай е квалифициран за дълга комерсиална война, оповестява китайският държавен вестник Global Times.

Главният редактор на изданието написа, че " малко на брой " в Китай имат вяра, че скоро ще бъде реализирано комерсиално съглашение със Съединени американски щати. Той означи, че мнозина считат, че резултатът ще бъде стеснен поради политиките на Вашингтон към Пекин. Но съгласно него Китай е квалифициран за " най-лошия сюжет ", в случай че двете суперсили не съумеят да се договорят.

" Малцина китайци имат вяра, че Китай и Съединени американски щати могат да реализират съглашение. Като се имат поради политиките на Съединени американски щати към Китай, хората имат вяра, че в случай че бъде реализирано комерсиално съглашение, то ще бъде лимитирано. Китай желае съглашение, само че е квалифициран и за най-лошия сюжет - дълга комерсиална война ", написа основният редактор.

Според информация от Китай диалозите сред двете страни наподобява са в застой. Пекин и Вашингтон не могат да се договорят за анулация на наложените мита и по въпроса за количеството селскостопанска продукция, търгувана сред Съединени американски щати и Китай.

Вчера президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп предизвести, че в случай че няма съглашение, ще вдигнат митата. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР