Китай , че Русия е искала помощ. Говорителят изрази очакване

...
Китай , че Русия е искала помощ. Говорителят изрази очакване
Коментари Харесай

ЕК няма доказателства, че Москва е поискала помощ от Пекин за войната в Украйна

Китай, че Русия е желала помощ.

Говорителят изрази очакване страните, които се стремят да бъдат признати в Европейски Съюз, да съгласуват " последователно " дейностите си в региона на външната политика и сигурността.

От такива страни, каквато е и Сърбия, се чака последователно да ползват европейските позиции и решения, разясни той във връзка въведените от Европейски Съюз наказания против Русия и Беларус.

По неговите думи комисията работи задълбочено, с цел да изготви поисканите оценки по молбите на Украйна, Молдова и Грузия за започване на присъединителни договаряния.

Призоваваме Русия да спре офанзивите и да изтегли силите си от украинска земя. Осъждаме всички удари по цели в Украйна, добави представителят в отговор на въпрос, обвързван с провалите в неделя по цели край границата с Полша.

Говорителят дефинира като преждевременни въпросите дали запорираното със глобите на Европейски Съюз имущество може да се насочи към следвоенното възобновяване на Украйна. Европейски Съюз изрази подготвеност да поддържа възобновяване на Украйна, само че по какъв начин това да стане, ще зависи от това по какъв начин ще приключи войната, разясни той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР