Китай бе първата страна в света, която регистрира случай на

...
Китай бе първата страна в света, която регистрира случай на
Коментари Харесай

Скандално ВИДЕО от Китай! COVID-19 като нищо ще има втори бум заради тези СНИМКИ

Китай бе първата страна в света, която записва случай на ковид. Малко по-късно COVID-19 скова освен цялата страна, само че и цвета.

След месеци битка с вируса Китай се похвали, че вирусът най-сетне е овладян и заплахата от него отшумява. Именно поради това след месеци наложена карантина на китайците бим бе позволено да изоставен домовете си и да се върнат към естествения си метод на живот.

В обществените мрежи обаче се появиха много притеснителни фрагменти, поради които мнозина скочиха против държанието на китайците и се тормозиха, че болестта, тръгнала точно от Китай, може отново да се "възроди " и още веднъж да опустоши целия свят.

Снимките и видеото, които подбудиха страховете на всички, са направени след първия ден от рухването на общата карантина - на 4 април. Те са снимани в Националния парк Хуаншан, който се намира в провинция Анхуей.

Управниците на парка решили да пуснат вход свободен за всички, които пожелаят да прегледат естествените забележителности.

Оказа се обаче, че китайците, които месеци наред стояха изолирани вкъщи и на които всеобщо им се повтаряше (и освен на тях, а и в цялостен свят), че единствената потвърдена предварителна защита против разпространяването на ковид е спазването на обществена отдалеченост (от най-малко два метра) и избягването на пряк досег с хора, в този момент се юрнаха на големи групи да излизат и да се забавляват.

"Само в първия ден от рухването на карантината и оповестяването на свободен вход отчетохме над 20 000 туристи ", обявиха със смесени усеща от естествения парк Хуаншан.

От фрагментите се вижда по какъв начин десетки хиляди китайци (някои с маски на лицето) са се струпали компактно пред входа на естествената забележителност.




"Луди ли са?; "Тези отново ще подпалят целия свят! "; "В моята страна още не можем да преборим китайския вирус, а те в този момент отново ще го възобновят " - това са единствено дребна част от гневните мнения на интернет потребителите, видели скандалните фрагменти от Китай.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР