Китаристът на легендарната група Queen Брайън Мей разкри, че е

...
Китаристът на легендарната група Queen Брайън Мей разкри, че е
Коментари Харесай

Легендата на Queen Брайън Мей е претърпял инфаркт

Китаристът на именитата група Queen Брайън Мей разкри, че е бил в болница след претърпян инфаркт. Това той направи посредством видео, оповестено в Instagram, което самичък озаглави „ Моите медицински завършения! “.
72-годишният Мей разкри, че с изключение на, че е наранил крайници си при случай в градината си по-рано този месец, той неотдавна се е сблъскал със съществени сърдечни проблеми. Седмица след случая в градината, музикантът е трябвало да си направи ЯМР на гръбначния дирек поради мощна болежка, което разкрило притиснат седалищен нерв, оповестява БГНЕС. 
" По средата на цялата тази сага претърпях и дребен сърдечен удар ", сподели той и добави, че е изпитал към 40-минутна болежка и стягане в гърдите. " Всъщност се оказа, че имам три артерии, които са запушени и има заплаха да блокират снабдяването с кръв до сърцето ми ", сподели Брайън Мей. Въпреки че му бил предложен троен байпас, музикантът показа, че е избрал да му бъдат сложени три стента, с цел да оказват помощ да се поддържа артерията отворена.
Мей сподели, че след " невероятната интервенция ", той излязъл от болничното заведение, чувствайки се удивително добре. „ Мисля, че 50 години бягане с ремъка на китарата през лявото ми рамо, може да има нещо общо с това! “, пошегува се той.

Освен музикант и композитор, Брайън Мей е и астрофизик. Роден е на 19 юли 1947 година в квартал Хамптън на Лондон и е член на Queen съвсем от самото й учредяване като китарист. Заедно с Фреди Меркюри е един от главните мотори за триумфа на именитата група. Композира доста от шлагерите, измежду които We Will Rock You, Hammer to Fall, The Prophet Song, Who Wants to Live Forever и I Want it All. След гибелта на Фреди Меркюри Мей продължи своята музикална кариера, като след това възроди и Queen с вокал Адам Ламбърт.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР