Китърът на Sigma Phi Epsilon в UNC Greensboro получи 10-годишно

...
Китърът на Sigma Phi Epsilon в UNC Greensboro получи 10-годишно
Коментари Харесай

Братството в Северна Каролина е отстранено за малтретиране, тъй като националната организация се сблъсква с ужасяващото минало

Китърът на Sigma Phi Epsilon в UNC Greensboro получи 10-годишно премахване от университета на фона на следствие на малтретиране на хипотетичните нарушавания на братството при набиране на личен състав.

UNC-Greensboro сподели пред Fox News Digital, че неговият клон на Sigma Phi Epsilon е спрян за десетилетие, откакто следствие разкри нарушавания при наемане на личен състав и корист. Това прекъсване значи, че „ университетската принадлежност “ на Sigma Phi Epsilon е анулирана или лимитирана.

„ UNC Грийнсбъро спря своята глава на Sigma Phi Epsilon за 10 години след следствие на корист и нарушавания при наемане на личен състав. Университетът получи съществени изказвания от различни източници, в това число студенти “, показа представител на университета с Fox News Digital.

Въпреки че разкриват, че е в ход следствие и че клонът е спрян, университетът не прецизира естеството на обвиняванията против братството.

UNC Грийнсбъро спря кло...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР