Кит Харингтън, който вдъхва живот на образа на Джон Сноу

...
Кит Харингтън, който вдъхва живот на образа на Джон Сноу
Коментари Харесай

Кит Харингтън за трезвеността: „Това ме спаси“

Кит Харингтън, който вдъхва живот на облика на Джон Сноу в сериала „ Game of Thrones “ в продължение на 8 сезона е още един образец за безграничната мощ на човешката воля. Актьорът се подложи на рехабилитация през 2019 година, а с днешна дата Харингтън е изтрезнял от 3 години.

По всичко проличава, че смяна е осезаема. Докато в свое изявление от предходната година той споделя за психическото натоварване от упованията към него в сериала, което е задълбочило казуса му с алкохола, с днес той описа пред „ Гардиън “ за своите вътрешни борби, посветени на сина си, който скоро ще навърши годинка.

" Чувствам се доста по-улегнал и на мястото си. И съм доста признателен, че съм изтрезнял още отпреди да се роди детето ", споделя Кит пред изданието.

Поуките, до които доближава с времето, му оказват помощ да поддържа мощна волята си пред всяко житейско тестване.

" Дори трезвеният привързан е доста себелюбив човек. Това е егоцентрична болест ", споделя Кит.

Славата при него идва още преди да е навършил 30, а фурорът на сериала „ Game of Thrones “ го следва по петите. Тогава вижда и тъмната страна на триумфа, която може да докара до пагубни последици.

" Не бях доста добре на моменти и мога да кажа, че част от мен не съумя да оцелее след всичко това ", признава той. Понастоящем той се е посветил напълно на театъра. Играе Хенри V в едноименната пиеса на Шекспир в лондонски спектакъл. Актьорът споделя, че намира връзка сред актьорската игра, зависимостите и неговата същина.

Според него прекомерно евентуално е да е станал артист, воден от същите аргументи, поради които е развил взаимозависимост от алкохола.

" Работата е доста пристрастяваща - когато си на сцената, те приветстват и се чувстваш на върха, усещаш тръпката. И казусът е, че в никакъв случай не съм желал да слизам от този връх, само че в този момент просто се научих по какъв начин да го върша и съм доста по-щастлив ", споделя той.

Всеобщ закон обаче е, че везната в последна сметка постоянно се уравновесява. Макар присъединяване му в „ Game of Thrones “ да го тласка към мрачни крайности, по това време той открива любовта на живота си.

" Срещнах жена си там, имаме дете. Гледах го през ъгъла на тревогата, до момента в който бях в шоуто, само че в този момент няма причина да го върша ", споделя Кит.

Съветът на артиста е всеки, който има проблем, да не се опасява да потърси помощ. " Това ме избави ", безапелационен е Харингтън. А ние сме сигурни, че новият път, по който е поел, ще го води до ярко бъдеще, изпълнено със смисъл.
Кит Харингтън лекува " персонални проблеми " след " Игра на тронове "
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР