Кит Харингтън и Роуз Лесли, които играеха влюбени и в

...
Кит Харингтън и Роуз Лесли, които играеха влюбени и в
Коментари Харесай

Джон Сноу и любовта му от Игра на тронове вече чакат дете и в реалния живот

Кит Харингтън и Роуз Лесли, които играеха влюбени и в паметния сериал " Игра на тронове ", оповестиха, че чакат първото си дете.
Роуз сама популяризира информацията за първата си бременност, като първо за това заяви английското издание Make, съобщи БГНЕС. Редакторите разгласиха в Instagram фотоси, на които Лесли е с повишен стомах и необятна усмивка. В анотацията към фрагментите бременната актриса беше похвалена за своята устойчивост и самообладание по време на фотосесията: " Тя не сподели признаци на отмалялост ". Също по този начин фотография на 33-годишната брачна половинка на Харингтън украси корицата на изданието.
 Джон Сноу е неразпознаваем - вижте по какъв начин наподобява през днешния ден Джон Сноу е неразпознаваем - вижте по какъв начин наподобява през днешния ден
В продължение на 8 години звездата на епичната сага “Игра на тронове ” Кит Харингтън спазваше възбраната на продукцията да не...
Кит и Роуз направиха превъзходна женитба преди две години, като поканиха доста сътрудници от сериала, направил ги известни по целия свят. След това се появи информация за душевен и алкохолни проблеми на Харингтън, от които той беше сполучливо оздравял в клиника за рехабилитация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР