Кисьов настоявал Бояна да оттегли първоначалните си показания, че принуждавана

...
Кисьов настоявал Бояна да оттегли първоначалните си показания, че принуждавана
Коментари Харесай

Гаджето на Малкото коте отървал Чолата от затвора


Кисьов упорствал Бояна да отдръпна първичните си показания, че принуждавана да прави платени услуги, и да съобщи пред съда, че сексът с богатите предприемачи е бил непринуден.

Освен Бояна, останалите силиконки, призовани като очевидци, също сменили показанията си, по гледище на гаджетата си. „ Настоящите сътрудници на девойките не желаеха приятелките им да бъдат спрягани за платени компаньонки. Затова ги убедиха да кажат, че сексът е бил по избор и за наслаждение, а не за пари. Така на процедура Чолов не може да бъде наказан за сводничество. Направили са му услуга “, описа пред „ Галерия “ източник от ъндърграунд средите.

Дали годеникът на Бояна Генова съзнателно е оказал помощ на Росен, или Чолата просто е „ намазал “ около срама му, не се знае. Загадка остава и до каква степен Кисьов е бил наясно с предишното на Бояна, преди да й предложи брак. И дали не са се срещнали точно около „ доброволния секс “, който е предложила силиконката…

Важно е да напомним, че името на Генова нашумя след публикуван чат сред нея и Валери Божинов. „ Малко коте, секс има ли? “, пита футболистът в известие до силиконката, приканвайки я да му пристигна на посетители в Белград. И въпреки да твърди, че момичето от чата не е тя, прякорът й Малкото коте си остана и до ден-днешен. След разкритията в съда, подозренията, че е имала интимни връзки с Божинов, се ускориха. Преди месец Бояна получи предложение за брак от Кисьов.

Росен Чолов пък се отърва с условна присъда от три години затвор с 5-годишен изпитателен период и 15 000 лв. санкция. Най-разочарована от решението на съда се оказа някогашната му брачна половинка – топ моделът Ирена Милянкова. Докато той лежа зад решетките, хубавицата съумя да се разведе с него и да се омъжи наново, раждайки още две деца. Моделката мощно се надявала някогашният й мъж да получи ефикасна присъда, с цел да не й основава проблеми, само че годеникът на Бояна Генова й направи неприятна услуга.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР