Kissity e нова изпълнителка, родом от Русия, която живее от

...
Kissity e нова изпълнителка, родом от Русия, която живее от
Коментари Харесай

Провокативната рускиня Kissity направи дебютната си песен във Варна

Kissity e нова изпълнителка, родом от Русия, която живее от 8 години във Варна. Снощи тя показа дебютната си ария “Без тон " във видеоканала си в Youtube. Реализацията на плана продължи 5 месеца. Клипът е сниман напълно във Варна на разнообразни забавни местоположения. Като за най-провокативния си кадър с железни вериги и маски с шипове, тя избра да бъде сниман на Пантеона в Морската градина. За главния сюжет избира актуализирано квартално спортно игрище.

Провокативните фрагменти са снимани през октомври и показа, че им е било доста студено, до момента в който снимали тези фрагменти, само че като целенасочен актьор е направила всичко допустимо, фотосите да бъдат доста сполучливо снимани.

Изпълнителката показа, че от дълго време е желала да направи собствен план. Като дете, тя се е занимавала с музика, а пеенето й останало занимание. Кристина работи и като модел и нейният управител и PR - Десо Димитров я среща с варненския DJ и композитор Емил Дамянов (Da Kiss). Двамата незабавно почнали да се сработват и съвсем за месец се ражда песента " Без тон ".

Опитът на надарената госпожица в доста разнообразни музикални планове, също оказва помощ да осъществя този план и като видеопродукция с поддръжката на оператора Жулиян Христов и режисьора Момчил Ренчев. Със стайлинга и подбора на моделите се заема сама.

Харесвам съветски рап. Постоянно чувам съветска музика, черпя разнообразни хрумвания от родната ми страна. В България стилът на музика е доста различен, има нотки на балкански дух. Затова взех решение да основа нещо друго, само че на български език. Може да долавяте малко цинизъм в песента, само че това ми беше ролята и това ми подхожда като жанр. Харесва ми да съм дръзка. Това показа надарената госпожица.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР