Кишинев се е заразил с бацила на Киев и Молдова

...
Кишинев се е заразил с бацила на Киев и Молдова
Коментари Харесай

Кремъл: Молдова се е заразила с бацила на Киев

Кишинев се е заразил с " бацила на Киев " и Молдова е единствено номинален член на Общността на самостоятелните страни (ОНД), сподели през днешния ден Дмитрий Песков, прессекретарят на съветския президент Владимир Путин, представен от ТАСС.
Прочетете още
Преди това Путин уточни, че някои страни, въпреки и да членуват в общността, в действителност са прастанали да работят в този формат. Сред тях той назова Молдова, Украйна и Грузия.

" Оперативно-наблюдателно дело е заинтригувана тези страни да вземат участие. Да, към този момент се появиха няколко номинални участника. Украйна е подобен по понятни аргументи. Молдова незнайно за какво счита, че това опонира на ползите ѝ, по някаква причина Молдова е прихванала бацила на Украйна " или-или ". Разумният човек прави избора си " и-и ", а те " или-или ", сподели пред публицисти Песков в отговор на въпрос нуждае ли се Оперативно-наблюдателно дело от номинални членове.

Днешният политически хайлайф в Молдова гледа на себе си като на румънци, а не като на молдовци, уточни пред публицисти съветският президент Владимир Путин, съобщи Българска телеграфна агенция. 

" Молдова е необикновен случай. Там днешният политически хайлайф гледа на себе си не като на молдовци, а като на румънци, има двойно поданство. Това си е техен избор ", сподели Путин.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР