Киселото мляко е задължително преди всяко хранене. Приемете го като

...
Киселото мляко е задължително преди всяко хранене. Приемете го като
Коментари Харесай

Кисело мляко преди всяко хранене – задължително!

Киселото мляко е наложително преди всяко хранене. Приемете го като ордьовър и няма да сгрешите.

Диетолози предлагат типично българския артикул преди всяко хранене. То има благоприятен резултат върху положението на храносмилателната система и лимитира възпаленията.

Ако приемете киселото мляко като ордьовър преди всяко хранене, то ще смъкна кръвното налягане. И освен. То предотвратява артрита и възстановява равнищата на бактериите в храносмилателната система.

Киселото мляко е изключително потребно за хората, които ядат доста месо и въглехидрати. То лимитира възпаленията, провокирани от наситените мазнини и възстановява равнищата на глюкозата.

Ново проучване по въпроса потвърждава изцяло, че ферментиралите млечни артикули като кисело мляко и сирене имат благоприятен резултат върху положението на храносмилателната система. Освен това лимитират възпаленията. Това директно опонира на публикуваните рекомендации да бъдат избягвани млечните артикули.

Ефектът на киселото мляко е неотложен и се задържа до девет седмици. Много е евентуално с времето той да се усилва. Дневната доза кисело мляко е 340 гр. Не я подценявайте и скоро ще усетите изгодите.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР