Киселият Гру - суперзлодеят, преквалифицирал се в добряк благодарение на

...
Киселият Гру - суперзлодеят, преквалифицирал се в добряк благодарение на
Коментари Харесай

Играй и спечели с "Аз, проклетникът 3"

Киселият Гру - суперзлодеят, преквалифицирал се в наивник с помощта на трите си дъщери Марго, Едит и Агнес, се завръща в третата серия от поредицата " Аз, проклетникът ", взела БАФТА и " Златен глобус ". " Аз проклетникът 3 " бе показан за пръв път преди дни на анимационния фестивал в Анеси и ще се цели във върховете сходно на предшествениците си и произлезлите от него " Миньоните ".

В " Аз, проклетникът 3 ", то се знае, дребните досадни жълтурковци още веднъж предизвикват главоболия на своя собственик. По-точно те се отхвърлят от Гру, който губи работата си след конфликт с Балтазар Брат - някогашно телевизионно дете-чудо от 80-те години, готово на всичко, с цел да отмъсти за изгубената си популярност. Точно тогава Гру открива, че има брат близнак, който го изкушава да се завърне към незаконния семееен поминък. " Аз, проклетникът 3 " потегля по българските кина от 30 юни, а " Дневник " дава опция на читателите си да завоюват истински награди от кино лентата

с новата си киноигра-пъзел

Тя стартира през днешния ден, 19 юни и ще продължи две седмици с три равнища. Вместо въпроси обаче от 19 до 22 юни, от 23 до 27 юни и от 28 юни до 2 юли на http://www.dnevnik.bg/puzzle/ ще прибавяме по един пъзел с картинка от кино лентата, която би трябвало да подредите. За да се класирате за томболата, задоволително е да разрешите единствено първо равнище на играта; присъединяване и в трите равнища обаче ще утрои шанса ви за премия.

Първото равнище - " Миньони ", към този момент е интензивно на уеб страницата.

А премиите са: 4 броя ключодържатели с миньони, 1 брой колекционерска кутия с миньон, 2 броя плюшена играчка - миньон, 1 брой настолна игра с миньони " Face Game ", 7 броя кутии за обяд и 7 броя училищен комплекти.

За да участвате в играта " Аз, проклетникът 3 ", е належащо да сте български жител, живеещ на територията на страната, и да имате регистрация в id.capital.bg. Хубаво е да прочетете и разпоредбите и изискванията за присъединяване, а " Дневник " както постоянно ще събира най-любопитното към кино лентата в специфичната метатема.



Всичко, което би трябвало да знаете за: Аз, проклетникът (2)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР