Кирливите ризи и гадното характерче на иначе вечно ухиления Благой

...
Кирливите ризи и гадното характерче на иначе вечно ухиления Благой
Коментари Харесай

Полина сдъвка и изплю Благой Георгиев: Първите месеци беше добре, после се превърна в чудовище!

Кирливите ризи и гадното характерче на другояче постоянно ухиления Благой Георгиев, изкара нескрито не различен, а брачната половинка му - Полина Спасова. Може би е редно към този момент да я назоваваме някогашната му брачна половинка, макар че разводът им още не е реалност.

Знаем обаче, че велинградчанката към този момент е подала документите за разтрогването на брака си с футболиста - нещо, което призна персонално, както и изясни, че оттук нататък няма и не желае да поддържа връзки с него.

" Нямаме деца, за което съм признателна. Нямаме и общи допирни точки, както се оказа, тъй че защо другарство си приказваме. Желая му да е благополучен и да продължава нататък, той няма да се промени ", отсича Полина.

Оказа се, че Спасова е пъклен разочарована от Благой Георгиев и е споделила това с близки свои другари още в самото начало след сватбата. Тя разказала, че Джизъса е един при започване на връзката си и напълно различен, когато мине малко време, тогава просто ставал непоносим.

" Първо е ухилен, великодушен, сантиментален... абе, ще си кажеш - мъж фантазия. То галантност, то знамение. Отдадеш ли му се обаче, в смисъл да разбере, че имаш усеща към него, че го обичаш и си негова - край, трансформира се радикално. Изведнъж от благия Благо няма и диря, а на негово място се появява един постоянно нацупен, недодялан, себелюбив и неведнъж даже безочлив мъж ", обяснявала Полина на другари, описаха самите те.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР