Кирил Василев от Етрополе е един от талантливите коафьори в

...
Кирил Василев от Етрополе е един от талантливите коафьори в
Коментари Харесай

Донатела Версаче полудя по Кирил от Етрополе СНИМКИ

Кирил Василев от Етрополе е един от надарените коафьори в света на шоуто и модата, който единствено за няколко години покорява Милано, работи с Лейди Гага, среща се с Дженифър Лопес, работи с Ирина Шейк и се трансформира в персонален фризьор на Донатела Версаче.

Кирил потегля след пристрастеността си към прическите още като дете. Едва 14-годишен, той стартира да се упражнява върху своите съученички. „ Те бяха чули, че съм правил косите на други девойки, и бяха доста удивени. На мен ми беше забавно, а те последователно започнаха да ми се доверяват “, спомня си Василев.

С годините той не изоставя заниманието си и даже взема решение да преследва фантазията си отвън България.

Заминава за Милано, където работи близо 5 години в два разнообразни салона за хубост. Така научава доста за бизнеса, за Седмицата на модата в Милано и за стилната промишленост като цяло.

Кирил научава и за организации, които оферират работа на гримьори и фризьори. „ Клиентите, които могат да бъдат и цели компании, се свързват с организацията, с цел да търсят фризьори и гримьори за фотосесии, ревюта и реклами “, споделя Кирил. Решава да даде данните си в една такава организация и да се надява да бъде изпратен някъде на работа.



И един ден, преди 7 години, той получава позвъняване, което трансформира живота му вечно. Точно в този миг се приготвя да отиде в Париж, с цел да следи Седмицата на модата. От организацията обаче му декларират, че би трябвало да остане в Милано.

„ Казаха ми, че във вторник ще работя с госпожа Версаче и Лейди Гага. Всъщност, първия път, когато се видях с госпожа Версаче, с цел да й върша косата, на посетители в Милано й пристигна Лейди Гага “, описа коафьорът.

Така Кирил съумял да се допре до две звезди. Разбира се, първата им среща била предшествана от доста терзание и липса на сън. Срещата му с Донатела обаче минава повече от добре и двамата към този момент са един екип. Според българина собственичката на стилната марка в действителност не е толкоз капризна, колкото всички си мислят.

„ По-скоро бих я определил като жена, която знае какво желае и по какъв начин желае да наподобява “. По неговите думи, тя не се възползва от славата си и постоянно прави великодушни дарове на своя екип. Едно от нейните правила е всеки от обкръжението й да носи облекла „ Версаче “, които тя персонално им подарява.

В обществените мрежи Кирил и Донатела споделят общи фотоси дружно. Близката връзка сред тях се построила с помощта на дългите часове, които прекарват в работа. „ Понякога работим 18 часа дневно. Били сме на пътувания за два дни, само че сме били дружно и 18 дни “, признава той.

През цялото това време българинът е този, който дава отговор за това косата на Донатела да наподобява съвършено. Тя толкоз му се доверява, че даже му разрешава да отреже огромна част от косата. „ Гледах едно списание, в което видях прическа, която беше на линия и доста ми хареса. И Донатела предложи да й направя същата “.



Признава, че дизайнерката желае да наподобява естествено и това е задачата на Василев. „ Опитвам се да върша леки талази и чупки, които да имитират естествена коса “.

Освен че се среща с Лейди Гага и работи с Донатела Версаче, Василев се допира и до Ирина Шейк и Дженифър Лопес. „ Запознах се с Дженифър Лопес на Мет Гала преди 3 години. Тогава тя беше дружно с Донатела на аления килим “. За двете дами твърди, че наподобяват даже по-добре, в сравнение с фотосите.



Коафьорът приказва и за трендовете в прическите. Според него те се дефинират от известните персони. А по отношение на Донатела, Кирил я дефинира като типична италианка. „ Държи доста на външния си тип, културата, храната. Изключително занимателна, великодушна, умна и забавна е “.

Източник: bg-voice.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР