Кирил Татаринов има богат опит и като мениджър на Microsoft

...
Кирил Татаринов има богат опит и като мениджър на Microsoft
Коментари Харесай

Бивш шеф на Citrix стана вицепрезидент на Acronis

Кирил Татаринов има богат опит и като управител на Microsoft Business Solutions

Кирил Татаринов към този момент е заместник-председател на борда на шефовете на Acronis (снимка: Citrix / YouTube)

Компанията за киберзащита Acronis, която оперира и на нашия пазар с огромен развоен център, разгласи назначението на Кирил Татаринов за изпълнителен заместник-председател на борда на шефовете. Той влезе в борда на Acronis през декември м.г.


През януари 2016 година Кирил Татаринов оглави разработчика на програмен продукт за виртуализация Citrix, а година и половина по-късно подаде оставка, само че аргументите за това не бяха конкретизирани.
още по тематиката
Acronis ще се възползва от опита на Татаринов в използването на ефикасни тактики за разработка на програмен продукт, от неговите задълбочени знания в региона на корпоративните ИТ и умения за създаване на сполучливи канали за партньорство.

Кирил Татаринов прекара осем години в BMC Software, след което през 2002 година се причисли към Microsoft. През 2007 година той оглави отдела Microsoft Business Solutions, който се занимава с създаване на корпоративен програмен продукт за линията Dynamics. Благодарение на Татаринов, дивизията удвои приходите си, усили рентабилността и преобрази бизнеса си с облачни технологии.

Към момента Кирил Татаринов е член на съвета на шефовете на Avaloq и Acumatica, а също по този начин поучава редица софтуерни стартъпи и капиталови компании.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР