Кирил Симеонов е първият, който напусна Къщата на Big Brother:

...
Кирил Симеонов е първият, който напусна Къщата на Big Brother:
Коментари Харесай

Кирил Симеонов пред "ШОУ": Надявах се сега да спечеля „Биг брадър“!

Кирил Симеонов е първият, който напусна Къщата на „ Big Brother: Most Wanted ”. Той искаше да се изправи против самия Биг брат по този начин, както го стори и при присъединяване си във формата през 2015 година, този път обаче времето му се оказа прекомерно лимитирано. Един гръмък спор с Мариела Нордел бе задоволителен за това. Дали се усеща отчаян и какво не успяхме да забележим от Кирил, разкрива самият той в отворен диалог пред " ШОУ ". - Ти беше в „ Биг брадър” и през 2015-а, само че там стигна до край. Сега си първият, който напуща Къщата. Как те кара да се чувстваш този паралел и въобще присъединяване в това шоу?
- Никой не може да разбере какво е да си част от това шоу, в случай че не е бил в него. Това е едно неповторимо прекарване. Предния път, когато участвах в „ Биг брадър”, получих пъклен доста поддръжка извън, хората ме поздравяваха по улиците. Все още е по този начин. Аз по принцип съм положителен, добър човек, който няма спор с никого – и в този момент, като излязох, хората отново ме поздравиха. Разбира се, отчаян съм, че излязох първи. Нямах тактика за никаква игра, гледах да бъда себе си. В този смисъл съм удовлетворен от себе си.
Не скърбя за нищо, което съм направил в Къщата
Принципно не обичам лицемерието и когато видя, че някой човек е двуличен, се обръщам против него. Имам вътрешен радар за това и постоянно чувствам по кое време някой не е откровен. Разочарован съм, че точно аз излязох, макар че бях индивидът, който разкри неискрено и лицемерно държание в различен. След като при първото си присъединяване стигнах до край, само че приключих втори, в този момент се надявах да печеля формата. Играеше ми се още, не ми се излизаше от Къщата, тъй като съм многопластов човек и имаше какво да покажа от себе си. Вътре общувах с съвсем всички хора, желаех да схвана какви са – тъй като от всеки можеш да научиш нещо. Има доста забавни персонажи. Но излязох бързо и не съумях да покажа всички аспекти от характера си.

- Мариела Нордел бе индивидът, който предизвика максимален подтик в теб. Предполагам, че визираш точно нея…
- Аз на няколко пъти усетих по какъв начин тя приказва зад тила на хората едно, пък след това отива и лицемерно се усмихва. Усетих, че играе някаква игра. Може би е тактика, а може би си е такава. Някои от съквартирантите също го усетиха и ме поддържаха – имам предвид Светлана Василева, Зорница Линдарева, Дий. Но ме заболя най-много от обстоятелството, че аз, за разлика от други хора, имах единствено една номинация – от Мариела, която беше доста нелепа. А аз още първата вечер й демонстрирах отношение, имахме доста забавен диалог, дори й направих комплимент, че е човек, от който можеш да научиш нещо. Почувствах номинацията й като нож в гърба.


Конфликтите с Мариела Нордел белязаха присъединяване му

- Да не забравяме, че това въпреки всичко е „ Биг брадър” – риалити формат, в който човек на първо място играе без значение дали влиза с съответни тактики. И постоянно това, което видимо звучи като двуличие в Къщата, в действителност е ефикасна тактика.
- Аз знаех, че ще влязат доста разнообразни хора с забавни характери и за мен бе по-важно на първо място да ги опозная. И съгласно мен бе несъответстващо да предлагаш човек, който се е държал добре с теб. Не знам за какво си е мислела и от кое място е била сигурна, че аз ще изляза, тъй като на открито мен много ме харесват – без да съм нито звезда, нито огромна социална персона. И в случай че това е някаква нейна тактика, нека е по този начин. Дано не е и подобен човек в действителност. Ако това е била нейна тактика, може би е съумяла.

- Ами държанието на Луна – то не е ли напълно умишлено съгласно теб? И евентуално е плод на някаква стратегия… В Къщата никой не я харесва, само че тя продължава да е част от шоуто?!
- Така е, да… ок. Но аз избирам да ме харесват хората и да изляза по-рано, в сравнение с да съм подобен, какъвто не съм, и да избутам някак до края. Не мога да съм двуличник и да играя подобен. И в случай че би трябвало да ме предлагат поради това, че съм посочил положително отношение към някого, дано бъде по този начин. Номинацията на Мариела към мен бе доста несъответстваща, тъй като аз няколко пъти я попитах: „ Имаш ли нещо срещу да дремя с Константин?”, тъй като с него си станахме другари, а и също по този начин е по-редно. Тя реагира остро на това. А аз не мога да дремя с друга жена единствено и единствено с цел да й се харесам. Както видя, никой различен не ме номинира, единствено тя. За мен е значимо вътре всеки да е себе си и в случай че като подобен се хареса на хората, да печели. А не да се представяш като подобен, какъвто не си.

- Добре, само че като човек, който към този момент е бил в тази Къща, би трябвало да си наясно, че определяща роля в нея за пред фена играе монтажът. Телевизията умножава всичко по 100 и може да изкара всеки всевъзможен.
- Тези неща не мога да ги разясня, само че единственото нещо, за което бях упрекван след предишното ми присъединяване, когато приключих втори, бе, че малко по-агресивно се държа и атакувам дамата, която в последна сметка завоюва. Затова в този сезон единственото ми основание бе да не атакувам дами, да не съм нападателен към тях. Мариела се обърна към мен по много недодялан метод, доста ниска топка ми хвърли, от което доста ме заболя
Обърна се към мен в женски жанр. Тогава си замълчах, което смятам за моя победа, тъй като в действителност беше доста ниско равнището, а аз не желаех да падам по този начин. В предишния сезон бих реагирал по различен метод. Сега взех решение да се сдържа и съгласно мен това е еволюция, последователност от моя страна.


Динко (вдясно) пръв се затича да го изпрати

- Не единствено Мариела, само че и Динко на няколко пъти атакуваше по-конкретно гласа ти – че му звучал като на жена, двамата даже имахте спор на висок звук?!
- Точно по този начин беше. Към Мариела не реагирах остро, тъй като е жена. А за Динко – той във въпросната вечер си беше пиян леко и може би искаше за пред камерите да направи. Не му останах задължен, както се видя. Иначе с него се сприятелихме, той даже ми сподели, че доста ме харесва и се разбрахме като излезем, да се забележим. Както и с Дий, с който също станахме доста огромни другари. Той даже ме помоли, в случай че го предлагат, аз да го защитя. И както видя, когато си тръгвах от Къщата, точно Динко и Дий ме изпратиха до вратата.

- На езика на логиката на психиката обаче, когато човек не е това, за което го упрекват, няма съображение да се разсърди. Но може би прекомерната импулсивност от твоя страна в избрани моменти ти изигра неприятна смешка?
- Това съм аз. Реагирах на неща, които счетох за неправилни. Очаквах хората да решат, че това, което демонстрира въпросната жена (Мариела Нордел, б.а.) е несъответстващо, че е игра, а аз съм си аз. Показах към всички положително. Очаквах това да се забележи, само че за жалост не стана по този начин. Колкото до Луна – гледах я и в предходния сезон, в който участваше. Тя е безусловно еднопластов облик – прави едно и също, пее си нейните остарели песни, не приказва доста с нас, а ние си говорихме по цели нощи. Луна идваше понякога, завърташе се, с цел да си покаже новите тоалети, на камерата малко да поговори и се прибираше в нейната стая.

- Като погледнеш в профил присъединяване си в шоуто, чувството ти като за човек със здрава душeвност ли е или не напълно?
- Когато участвах предходния път в шоуто, тогава тестването бе както за душeвността, по този начин и за физиката, тъй като изискванията бяха много рискови. Издържах до последно. Тогава имаше много хора, които желаеха диалози с психолог, разстройваха се непрекъснато. Мисля, че имам здрава душeвност. Единственото, за което скърбя в този момент, е, че не съумях, а има още доста какво да покажа от себе си. Реално хората нищо не съумяха да видят от мен.

- Неслучайно запитвам за душeвността. Ти си човек, за който знаем, че в живота се занимава с търговия на акции на Нюйоркската фондова борса. И в случай че душeвността не е здрава, и решенията няма да са постоянни!
- Абсолютно е по този начин! Това, което непрекъснато върша, е да виждам в екраните разнообразни знаци. Правя разбори, взимам решения. И даже и да имаш знанията, в случай че нямаш здрава душeвност, няма по какъв начин да се оправиш. Смятам, че моята е здрава.

- И въпреки всичко – не съумя да се изправиш, както искаше, против Биг брат!
- Аз чаках Биг брат да се ангажира повече с мен, в случай че би трябвало да съм почтен. В предишния сезон, в който участвах, множеството задачи бяха предоставени на мен и се справях сполучливо. Може би в този момент концепцията е друга – други хора се занимават с задачите. Съответно и вниманието, обикновено, е повече върху тях. За това малко време, което бях,
нямаше по какъв начин и по кое време да се опълча на Брадъра да играя с него, той малко ме пренебрегва.

- На кого стискаш палци да стигне до край?
- Повечето хора, с които се срещнах вътре, са неповторими характери. Фънки е страховит човек. Константин също ми хареса, само че той към този момент е печелил, има си любовта на хората извън. Колебая се сред Фънки и Дий. Но повече бих стискал палци на Дий, тъй като станахме извънредно близки. Искаше ми се малко повече да бъде на моята периодичност, както се споделя. Страхотно момче е. Допаднаха ми също Светлето и Динко.

Интервю на Анелия Попова
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР