Кирил Рашков в момента е настанен в една от трите

...
Кирил Рашков в момента е настанен в една от трите
Коментари Харесай

Ето какво се случва с получилия инфаркт Цар Киро, конвой от три джипа Порше Кайен го е докарал в болницата

Кирил Рашков сега е настанен в една от трите кардиологични клиники на университетската болница „ Свети Георги” в Пловдив, споделиха от там.

Конвой от три джипа, марка Порше Кайен, е докарал Кирил Рашков, по-известен като цар Киро, в университетската болница "Св. Георги ", оповестява "Марица ". Това е станало, откакто известният ромски барон се хванал за сърцето и съвсем примрял.

Медиците са реагирали незабавно и незабавно го настанили в клиниката по инвазивна кардиология. Предполага се, че Рашков е получил четвърти инфаркт.



По-късно стана ясно, че тази заран Кирил Рашков се е почувствал доста зле и брачната половинка му е извикала "Бърза помощ ", мощно обезпокоена за неговото здраве поради дългогодишните му сърдечни проблеми, заяви адвокатката на семейството Росица Драгинова, представена от "Марица ".

Пристигнала е кола за спешна помощ, която го е транспортирала до университетската болница "Св. Георги " в Пловдив. Там лекарите са го настанили в отделението по инвазивна кардиология, където назначили незабавни проучвания.

Прегледите са посочили, че Кирил Рашков не е получил инфаркт, макар появилите се информации. В момента положението му е нормализирано. Назначени са редица проучвания, които ще бъдат направени в идващите дни.

В края на октомври предходната година Рашков още веднъж беше настанен в УМБАЛ „ Свети Георги”, където го трансферираха от София. Тогава бе обявено, че той има проблеми с бъбреците и дългогодишно заболяване на сърцето. Преди две години той бе опериран в Париж.

През октомври 2013 година Кирил Рашков бе освободен предварително от пловдивския затвор, където изтърпя присъда за закана за ликвидиране. Само 9 месеца по-късно той бе арестуван при зрелищна акция в центъра на Пловдив до хотела му, а при обиск в джипа му бяха открити 500 грама живак, пренесен от Турция.

Три години по-късно - през ноември 2016 година Специализираният углавен съд го осъди на 2 година затвор и 10 000 лв. санкция по това дело.
По негова молба управлението на УМБАЛ "Св. Георги " отхвърля да осведоми медиите за здравословното му положение сега.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР