Кирил Петков: Вие ни познавате, имаме желание тези четири месеца

...
Кирил Петков: Вие ни познавате, имаме желание тези четири месеца
Коментари Харесай

Петков и Василев: Влизаме в листите за депутати, ще има 121 депутати от коалиция на почтените, Радев е нашият президент

Кирил Петков:

Вие ни познавате, имаме предпочитание тези четири месеца да ги продължим в идващите 4 години. Разбрахме, че не е значимо дали си ляв или десен. Важното е дали си честен. Това е големият приоритет, да работим с почтените хора. Критериите за хората, които ще вземат участие с нас са тъкмо тези, хора, които стоят зад мен-да имат добра кариера отвън политиката, да не са били допълнително от една партия, с изключение на обединението преди нас, да нямат кавги, които всеки от нас да може да ревизира. Всеки ще подпише контракт за честност. Да няма банкова загадка за скрити пари.

Ще чуете всевъзможни истории за нас. Никой от нашия екип не е дал право да приказва от наше име. Ако чуете, че някой ще ни съставлява, само че не сте го чули от нас, това е някакъв тип компромат. Вярвайте ни, тъй като доказахме, че имаме интерес да нападаме.

На никого от листите няма да крадем. Виждам целия парламент пред мен. От дясно имаше хор, с които можем да рабати. От средата и от ляво също. Казах си, че не е значимо хората къде седят, а да не са купени. Само по този начин можем да създадем смяната. Не ни е боязън. В ББР засегнахме доста ползи. През идващите дни те ще се опитат от заран до вечер да ни спрат.

Относно президента той сподели: „ Когато ни назначи, той ни изясни - действайте както вие мислите. Не се е обадил нито един път. Даде ни независимост “.

Ние желаеме да работим за България, колкото и клиширано да ви звучи. Не даваме пари на никоя партия. Казахме, хора, имаме потребност от регистрация. Не искахме нищо от Вас. Искаме единствено да се записваме, не можем да си позволим една регистрация “. Ще има 121 депутати от коалиция на почтените. Иначе ще имаме следващите разочарования.

По никакъв метод това не е партия на Румен Радев. Има хора с нашите полезности от дясно, има хора, които бяха от ляво-Крум Зарков. Радвах се да приказвам с хора от „ Ние идваме “. Тук не е въпрос на маркетинг, а дали можем да сглобим 121 честни депутати, които да извършат смяната. Ще бъдем в листите за депутати и хората, които са зад нас, също.

Има няколко индивида на няколко места, през които текат парите. Повечето държавните чиновници са честни. Където можахме ги сменихме. В ББР сменихме 3-ма индивида, и цялата банка работи. Въпросът е да има парламенти и политическо показване тези хора да ги сменим. За 4-години ще успеем.

Асен Василев:

Имаше извършения дали сме ляво и дясно. Нека кажем каква България си представяме. Данъците у нас са високи, няма потребност да се пипат. Има задоволително приходи, с цел да имаме обикновено обучение, обикновено опазване на здравето. Всички контролни механизми са изключени-нямат надзор по какъв начин се разходват парите. Където има публични поръчки-те са нагласявани. Плащаме двойно и тройно за елементарни неща. Ако желаеме качество, ще имаме богата и процъфтяваща страна, която дава еднакъв старт на всички, положително образовани, без да вървиш на частни уроци. Аз получих такова обучение. Без нито един частен урок от хасковската езикова гимназия отидох в Харвард. Пет индивида от гимназия отидоха в уважавани университети. Не се постанова да се доплаща за всяка здравна процедура. Здравеопазването би трябвало да е налично до най-малкото село. А не хората да желаят да живеят в огромния град поради положително опазване на здравето и обучение. Без да пипаме налозите, в случай че си съберем това, което страната би трябвало да събере, сложим си контролните механизми и спрем течовете, всичко това може да се случи.

Нашите бизнеси ще стартират да работят по-добре. Силно имам вяра, че ще забележим все по-млади хора, които ще стартират да се връщат със фамилиите си тук. Тук на мен ми харесва най-вече. Но тук ми харесва, само че когато си приказвам с сътрудниците, те казват-децата би трябвало да тръгнат на учебно заведение, а родителите ми би трябвало да отидат в болничното заведение. Ако си оправим средата, почистим си страната, оправим си инфраструктурата, ще можем да се гордеем с България, каквато е. Ако искате-помогнете да се случи. Има безчет партии и безчет избори. Всеки може да избира какво да се случи.

Идеята да се включа в политиката се зароди, когато започнах да работа с 46-я парламент. Видях предпочитание за смяна, само че въпреки това неспособност за консенсус по какъв начин да тръгне напред страната. В този миг си говорихме с Кирил и казахме-колкото и да сме неподготвени.-това е метода - без парламентарно посланичество няма по какъв начин да има същинска смяна. Не знаех, че у нас има толкоз доста партии. Когато обявихме концепцията си, ни се обадиха безчет партии да стане притежател. Партия МИР не се е обаждала. В развой сме на диалози. Най-вероятно ще има коалиция. 7-8 са партиите, не мога да ги изброя всички.

Без един народен представител успяхме да прокараме бюджет. Следващо държавно управление на България най-вероятно ще е съдружно. Важно е да има избор за кого да се гласоподава. Има лява визия, дясна визия. При нас има баланс, не желаеме да вземаме задължения, имаме вяра, че парите би трябвало да се употребяват дейно и всички да имат еднакъв старт. Това е една по-балансирана позиция. Хората в България са разнородни. За мен е значимо, откакто се влезе в Народното събрание, да се сглоби ръководство. Ние сме подготвени да приказваме с хора, които ще споделят полезностите ни.

Хората видяха какво направихме през последните месеци. Ако желаят да продължим, дано ни поддържат. Ако не ви харесва, има доста други партии. Този план е съветван с мен, с Кирил и до там.

Не сме взимали структури от никаква партия. Ще стартираме диалози с партии, които са подготвени да работят по почтен метод за съставяне на болшинство след изборите в идващия парламент. Кандидатът ни за президент е Румен Радев.

Депутатите не са функционалност на партиите, а противоположното. Всеки народен представител има глава върху раменете си. Няма групови органи в Народното събрание. Всеки народен представител е дал клетва да гласоподава за най-хубавото за България.

Пред публицистите бяха показани младежите от новата конструкция - Деница Симеонова, Яна Барукова, Калина Константинова, Никола Минчев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР