Кирил Петков в Брюксел се е бил в гърдите и

...
Кирил Петков в Брюксел се е бил в гърдите и
Коментари Харесай

Делян Добрев: Внасяме законопроект дерогацията да отпадне изцяло от 1 януари 2024 г.

„ Кирил Петков в Брюксел се е бил в гърдите и е споделил, че той е този, който стопира съветския нефт и защото той разгласи, че стопира съветския нефт, ние считаме, че той би подкрепил нашите начинания, които до момента три пъти поред бяха отхвърлени “, разгласи на брифинг в Народното събрание Делян Добрев от ГЕРБ.

„ Явно нещо се е случило в Брюксел и той се е осъзнал и по тази причина аз и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, Делян Пеевски, Йордан Цонев и Христов Иванов, който съобщи, че в случай че Борисов поддържа и той ще го направи, внасяме предложение дерогацията да падне напълно от 1 януари 2024 година “, уточни Добрев.

Кирил Петков е подкрепил концепцията устно от Брюксел, откакто е декларирал, че той е индивидът, който стопира съветския нефт в България, „ Надявам се до момента в който лети в самолета да не си промени решението. Надявам се този законопроект да се прегледа на следващия ден в енергийна комисия и да бъде гледано в пленарна зала още в четвъртък на две четения “, добави депутатът на ГЕРБ.

Добрев напомни, че дружно с ПП-ДБ са седнали и са изработили законопроект за отпадане на дерогацията, което да стане в границите на един месец. Лично Лена Бориславова е нанесла последните линии, а по-късно този 1 месец е станал 12 месеца. „ Виждам, че позицията на Политическа партия се втърдява, уповавам се да не си промени решението в четвъртък “, акцентира още веднъж Добрев.

По думите му Христо Иванов е споделил, че ще поддържа самодейността, в случай че Борисов стои зад нея. „ Законопроектът на Петков за анулация до 15 март не съдържа това, за което сме се разбрали. Там няма текстове за преустановяване на износа от 1 януари. Позицията на Политическа партия се втърдява и се надявам в сряда и четвъртък да поддържат нашето предложение “, уточни Добрев.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР