Кирил Петков, татко Петко и компания се канят да дерибействат

...
Кирил Петков, татко Петко и компания се канят да дерибействат
Коментари Харесай

Татко Петко скочи да брани одиозния си син от активистите на „Корал“, те го попиляха: Марш!

Кирил Петков, баща Петко и компания се канят да дерибействат на плаж „Корал“, само че поради надигащата се вълна от неодобрение против тях нищо чудно в най-скоро време да се трансфорат в персони нон грата, написа ПИК.

В неделния ден министър председателят в оставка Кирил Петков реши да посети района край морския бряг, за който екоминистърът, също в оставка, Борислав Сандов издаде лобистка заповед, въвеждаша ограничавания за моторни лодки, джетове, риболовци, с цел да могат Петкови да карат необизпокоявани от никого сърф и кайт.

Появата на Кирчо, баща Петко и рогоноската Линда Петкова на „Корал“ провокира спор в обществените мрежи, по отношение на солидната защита от НСО, придружила ги на плажа.

Атанас Русев от „Да запазим Корал“ намерено изрази възмущението си от този факт в групата на сдружението в обществените мрежи.

„Кирил Петков, доста е тъжна картинката, в която един министър председател върви по плажа с цялата си свита и Всичките лакеи се натрупат да се здрависат с него, да го поздравят или да се снимат… Може да си пишете и 5-ти и 6-ци, аз ви пиша 2-ка в частта запазване на Природата, запазване на горите, запазване на Черноморието. На тези изпити сте скъсани грубо. И няма поправителни. Корал е знак на битката ни за запазване на Природата. Просто си седях там на плажа и се чудех какво тъкмо вършиме на този плаж“, написа Русев.

Думите му обаче разгневиха баща Петко и той скочи на амбразурата да брани Малкото Кики:

„Не мога да допускам, че Атанас Русев в миналото съм го имал за доста добър другар и в случай че се беше наложило, живота си бих жертвал за него. Явно Дошло е ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО. Корал обаче не е на Атанас Русев единствено, а на всички свободомислещи хора. Корал ще остане по този начин, както е бил и преди нас да ни има. Хората сме единствено за малко посетители на Корал и изобщо на тази земя“.

Членове на фейсбук-групата обаче завчас показаха мнението за това какво мисЛЯТ Както за синчето на баща Петко, за който мнозина настояват, че дружно с Лена Бориславова са били министър председателите в сянка през последните месеци.

„Времето не е разделно, времето е да си вземеш такъмите и ти и одиозният ти наследник да се скриете някъде. Срам!!!!“, изригна Полина Стоева. А Васил Стоянов и Андрей Ненов, я допълват, надлежно: „Корал обаче не е на Атанас Русев само“. Атанас Русев ли е поставил мутри на входа или умственоизостаналият ти наследник? Цяло семейство олигофрени д*ба“ и „Цяла България е в безпорядък, инфлация и неистина до неистина, ти си ми тръгнал по плажчета и изложения. Махай се от плажа и България“.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР