Кирил Петков след разпита: Влязох в по-висок детайл

...
Дадох много подробно същата информация и сведения, каквито дадох при
Коментари Харесай

Дадох много подробно същата информация и сведения, каквито дадох при първия разпит, просто влязох в по-висок детайл на обяснение. Има концентрация на евросредства в един изпълнител.

Това заяви министър-председателят Кирил Петков след повторен разпит в Софийска градска прокуратура по образуваното дело за евентуално изнудване на Васил Божков, предаде репортер на БГНЕС.

Разпитът на Петков като свидетел продължи над два часа и половина. Той се яви в СГП точно в 10 часа тази сутрин и излезе минути преди 13 часа. Такива повторни разпити бяха проведени и с лидера на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов, бившия финансов министър Владислав Горанов, и Севдалина Арнаудова, които миналия месец бяха арестувани за 24 часа от полицията.

Има няколко неща, които ме притесняват като министър-председател, каза Петков след разпита си и акцентира върху доклада на АДФИ, където има сведения, че бюджетът е ощетен.

Това, което обясних в детайли е, че има няколко неща, които ме притесняват. Първо е докладът на АДФИ, където има ощетяване на бюджета от над 550 млн., каза Петков.

В няколко общини европроектите са с над 90% концентрация на само един изпълнител, добави още той. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР