Кирил Петков обяви, че не бил на почивка и забавление

...
Кирил Петков обяви, че не бил на почивка и забавление
Коментари Харесай

Кирил Петков от Боровец: Имаме избиратели и на пистите

Кирил Петков разгласи, че не бил на отмора и развлечение този уикенд в Боровец, а с цел да се среща с гласоподаватели. Причината да е на сноуборд, до момента в който някой му прави професионални клипчета е, че точно на пистите правел срещата с гласоподавателите си.

Докато се забавлява Петков провел и диалози за повече средства за спорт за децата, да върнат Витоша на хората, по какъв начин децата да излязат измежду природата.

В поста Петков повтаря погрешната информация, че едвам за 164 дни от ръководството му са създали първите стъпки. Истината е, че кабинетът „ Петков “ има 232 дни, а самият Кирил Петков и Асен Василев 360 дни, от които 128 като служебни министри при Румен Радев.

„ Радвам се, че нашите гласоподаватели са на всички места - от пистите на Боровец до пенсионерските клубове в дребните градове “, похвали се Кирил Петков.

На финала на виедото Кирил Петков театралничи предостатъчно дружно със брачната половинка си Линда, децата и татко си. По всичко проличава, че почивката е била фамилна. 

 



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР