Кирил Петков не е получавал нова покана да стане част

...
Кирил Петков не е получавал нова покана да стане част
Коментари Харесай

Кирил Петков не е бил канен отново за министър

Кирил Петков не е получавал нова покана да стане част от държавно управление, излъчено от партията " ИТН ". Това оповестиха източници, близки до служебния министър на стопанската система за.

В четвъртък водачът на партията Слави Трифонов разгласи, че за министър председател и ще предложи ново държавно управление с изменен състав от авансово оповестения. С отдръпването на Николай Василев за министър председател се чака в новия кабинет да влязат и министри от служебното държавно управление.
 Кирил Петков: ББР би трябвало да продължи да работи Кирил Петков: ББР би трябвало да продължи да работи
" Имахме диалози през уикенда за проектоправителството на " ИТН “. Благодарим за поканата, действително за мен стопанската система,...

Постовете на екоминистър и подобен по еврофондовете, каквито липсваха в окончателния лист, в действителност са били препоръчани в началото на настоящия длъжностен финансов министър Асен Василев и на Кирил Петков. Петков преди дни изясни, че са отказали поради разминаване по фискалната и икономическа политика с Василев, с който се водели диалозите, а не с партията. Основното разграничение е било в това дали би трябвало да се гони непременно уравновесен бюджет. " Целият фокус на държавното управление би трябвало да бъде върху това да се спрат огромните обири, а не да се водят борби в обществената сфера ",.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР