Кирил Петков ме привика... след което той ми каза аз

...
Кирил Петков ме привика... след което той ми каза аз
Коментари Харесай

ДПС: Кирил Петков ни заплаши с думите ``аз ще Ви оправя`` -

" Кирил Петков ме привика... след което той ми сподели " аз ще Ви оправя ", се оплака  депутатът от Движение за права и свободи Станислав Анастасов на специфичен брифинг в Народното събрание.

По думите му това се е случило на 13 май по време на постоянния парламентарен надзор. При напускането на Движение за права и свободи от залата министър председателят е извикал Анастасов. 

" В първия миг не повярвах на ушите си и споделих: " Моля? ". Той повтори: " Аз Вас ще Ви оправя. Джеймс О`Брайън е името на индивида, до 3 седмици очаквайте вести. Очаквайте вести. "

" На излизане от залата очевидно не му устояха нервите и той насочи закани към Движение за права и свободи през зам.-председателя на партията Станислав Анастасов, замесвайки името на Джеймс О`Брайън - началник на службата за съгласуваност на глобите към Държавния департамент на Съединени американски щати ", добави водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Той заяви, че са изпратили писмо до О`Брайън, питайки го " кой, по какъв начин и за какво употребява името му за закани на политически конкурент ".

Лидерът на партията заяви още, че са внесли в Народно събрание проекторешение за основаване на Временна комисия за определяне на обстоятелства и условия по отношение на газопроводи за транспорт на природен газ от Руската федерация " Южен поток " и " Турски (Балкански) поток " и аргументите за забавянето на планът IGB (Междусистемна газова връзка Гърция-България). 

Комисията, в която би трябвало да членуват по двама души от всяка парламентарна група, би трябвало да заседава за период от 1 месец.

Причината за настояването са " внушенията, правени пред медиите от сегашния министър-председател Кирил Петков, че Движение за права и свободи и депутати от придвижването имат отношение към осъществяването на плановете " Южен поток " и " Турски поток ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР